A gazdi 5 ezer fontért vett karácsonyi ajándékokat kutyájának

Liverpool, Anglia – Már a neve mindent elárul: Hercegnő Cleopatra Superchill. Gazdájának, az 57 éves személyi edzőnek, Anthony Welsh-nek nincs gyermeke, így minden pénzét a 7 éves „négylábú kislányára” költi.

 

A mostani karácsonyt is sikerült kimaxolnia a gazdinak: 5,000 fontot (csaknem 1,8 millió forintot) költött el a staffordshire bullterrier fajtájú kiskedvencére. De ez csak a töredéke az eddig elköltött összegeknek: a 6 év alatt nagyjából 60,000 fontot (21 és fél millió forintot) költött a kutya életére.

Cleo-t egy éves korában mentette meg Anthony egy boldogtalan otthonból, ahol az egész napot ketrecbe zárva töltötte és depressziótól szenvedett. Anthony-nak több hónapba telt, mire visszaépítette kutyája önbizalmát, aki a kezdetekkor egyfolytában a földet bámulta. Akkor határozta el a férfi, hogy mindent megad új társának.

Azóta igen csak megváltozott Cleo élete: karácsony napján 21 darab ajándékkal fogja gazdája meglepni, beleértve egy bluetooth-os mikrofonos hifi biciklis felszerelést, designer ruhákat és játékokat, egy kerti kutyapalotát és egy pink, drágakövekkel kirakott nyakörvet. Ráadásul az ajándék nem minden: Anthony elviszi kedvencét egy helyi kutyabarát étterembe is egy háromfogásos vacsorára.

A kutya a hétköznapokban sem szenved hiányt, sőt: van három mini autója, több, a szállítására alkalmas biciklijük és több mint 70 ruhája. Anthony szerint Cleo a lelki társa, mindent megérdemel az életben, hiszen tökéletes jószág.

– Úgy gondolom, hogy a kutyám megérti és értékeli a karácsony lényegét, nem hiszem, hogy túl sok pénzt költenék a hercegnőmre, mert egyszerűen nem tudom árban megszabni a szerelmemet – mondta Anthony. – Ő is minden nap kimutatja az irántam érzett szeretetét, tökéletes társam. Szerencsés és hálás vagyok, hogy a gazdája lehetek. –

Állítólag Cleo kedvenc része a karácsonyban az ajándékok kibontása és az ünnepi vacsora elfogyasztása. – Nem iszom, nem dohányzom, nem drogozok, egészségesen élek és így Cleo is. Kutya jógázunk, masszázsra járunk, a nap legnagyobb részét együtt töltjük. Egy jó gazdi időt tölt kedvencével, stimulálja az agyát, erőfeszítéseket tesz a boldogságáért. Az a célom, hogy legalább 25 évig éljen. A legidősebb staffi 24 éves volt, ezt szeretném megdönteni vele. –

 

Cikkajánló:

Karácsonyi kényeztetés

A kutya, aki 8 Iphone 7-et kapott

Festi a bundájukat, körmüket, öltözteti őket és partikat ad szőrös gyerekeinek

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: mirror

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...