Saját KB bal
Saját KB jobb

Hamarosan nyílik a világ első kutyás – gazdis trambulin parkja Angliában

A gazdik számára kutyájuk boldogsága kiemelt fontosságú. Nem mindig tudjuk jól beazonosítani, mik azok a dolgok, amik valóban örömöt okoznak nekik, de a trambulinnal nem igazán lehet mellé lőni. Amelyik eb szereti az ugrás közben feltörő érzéseket, az bizonyára értékelni fogja a legújabb üzleti vállalkozást, ami csakis értük van.

Van olyan ország, ahol a vállalkozók olyannyira felismerték a gazdikban lévő vásárlói potenciált, hogy mindent megtesznek a kényeztetésükért. Anglia már többször bizonyított ezen a téren: ők büszkélkedhetnek egyedül a világon beltéri kutyás sípályával, ahol a nyári melegben hűsölhetnek az ebek, de hozzájuk tartozik az egyik legkutyabarátabb város is, ahol szinte minden a négylábúakról szól.

Most is a közös szórakozást célozta meg az angliai kutyás vállalkozás, a Rover a legújabb fejlesztésével: hiszen, ha egy gyerek élvezi a trambulinozást szüleivel, akkor egy kutya miért ne tehetné ugyanezt a gazdival?

Pontosan ezzel a céllal készül – épül a londoni különleges kutyapark, ahova valószínűleg a jól nevelt tulajdonosokat is beengedik, ha képesek megfelelő módon viselkedni. A cél az, hogy az ebek kiengedhessék egy kicsit a gőzt, mivel a korai sötétedéssel és a hideggel lerövidülnek a séták.

– A Rover-nél tudjuk, mennyire fontos, hogy egy kutya boldog, egészséges legyen és egész évben legyen valamilyen elfoglaltsága – nyilatkozta Christopher Cederskog, a Rover európai divíziójának vezetője. – Ez viszont egyre nehezebb, amikor beköszönt az angol hideg és a játékidő megteremtése már igazi kihívást, viszont egyre kevesebb kalandot jelent. – Ezért találták ki a kutya trambulin parkot, ahol egy állatorvosi vizsgálat után meghatározott ideig boldogan ugrabugrálhat eb és ha akar, akkor a gazdija is.

Minden esetben egy a trambulinokat figyelő supervisor, egy biztonsági tréner és egy állatorvos felel majd a kutyák biztonságáért. Az újítást Londonba tervezik, de a visszajelzés után a cég az egész országra ki szeretné terjeszteni a nagyszerű kezdeményezést.

 

Még több Anglia:

A magyar kislány elküldte a sérült plüssállatot az angol állatkertnek – ennél csodálatosabb választ nem is kaphatott

A Brexit-et ellenző kutyások felvonulást szerveznek, félnek az EU elhagyásával járó hatásoktól

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: metro
Fotók: Rover, flickr
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...