Saját KB bal
Saját KB jobb

Három kutya wc-t adtak át Győrben

Ezzel már összesen nyolc kutya wc is van Győr Adyváros részében. A kutyatoalettekből zacskó húzható ki, mellyel a piszok összegyűjthető, majd utána a zárt tárolórészbe helyezhető el. Egyedi feliratot is kaptak, mely szerint: „egyik adyvárosi kutya sem képes maga után takarítani” – olvasható a Kisalföld oldalán.

A kutya wc átadása után az alpolgármester azt nyilatkozta a Kisalföldnek, hogy arra kérnek minden kutyatartót, figyeljenek oda a köztisztaságra, a rendre. Azt is elmondta, hogy “sajnos korábban egyesek lopkodták a zacskókat, így nehéz fenntartható a használat, kér mindenkit, hogy ezt ne tegyék.”


Fotó forrása: Kisalföld.hu

Mi is folyamatosan hangsúlyozzuk, hogy a Kakitündér nem létezik – erre hívjuk fel a figyelmet megújult plakátkampányunkkal is!

A Kutyabarát.hu és a Bayer Hungária Állategészségügyi divíziója közösen egy mindennapos problémára hívja fel a figyelmet.

“Kaiktündér nem létezik” kampányt 2015-ben egy egyszerű üzenettel indította el a Kutyabarát.hu, mely azóta országos ismertségre tett szert, az emberek országszerte egyre több helyen találkozhattak a figyelemfelkető plakáttal, matricával .

A kampány az országos médiumokban is többször kiemelt szerepet kapott, ez nem is csoda, hiszen a kutyás társadalom megítélést szinte a legjobban befolyásoló témáról van szó. Míg a kutyabarát filozófia az elmúlt években nagymértékben növekedett, a kutyabarát szolgáltatások száma megsokszorozódott, úgy ennek a fontos ügynek – a kutyakaki-helyzetnek – a sikere kevésbé volt annyira érezhető, mint az előbbieké. Pedig a megoldás a “kezünkben van” – mondhatnánk.

A kutyás társadalom fejlődése a kutyakaki-helyzet javítása nélkül sikertelen. Éppen ezért azt kell, hogy mindenki figyelmét felhívjuk arra, hogy aki nem képes összeszedni kutyája után a kutyakakit, az a legfelelőtlenebb gazda, másrészről az otthagyott kutyakaki komoly veszélyforrás is lehet!

Dronti és a Kakitündér a siker érdekében most összefogott!

A kampány a kutyakaki veszélyeire hívja fel a figyelmet. A kutya ürülékében előfordulhatnak bizonyos férgek, melyek veszélyesek lehetnek a kutyák, de akár az emberek számára is. Éppen ezért fontos, hogy legalább 3 havonta féregtelenítsük kutyánkat, hogy a kutyakaki által okozott veszélyeket, az abból adódó problémákat megakadályozzuk.

Milyen problémákat okozhatnak kutyája férgei és hogyan védheti meg kedvencét ellenük?

Magyarországon legalább egy tucat bélféreg fordul elő és fertőzheti meg kutyáját. A tünetek és férgek nem mindig láthatók. Nehéz azt is pontosan meghatározni, hogy hol és mikor fertőződik meg kedvence parazitákkal, ezért a legjobb, ha állatorvosára hallgat és legalább háromhavonta Drontal Plus féregtelenítőt ad kutyájának.

A Drontal Plus összetételénél fogva olyan féregtelenítő tabletta, mely egyszeri adagolással, biztos féregtelenítést eredményez kutyája számára. Könnyen felismerhető mivel a tabletta csont formájú, marhahús ízesítése miatt pedig a kutya szívesebben lenyeli.

További hasznos információkat a Drontal.hu oldalán találsz!


FONTOS! A sikerhez Te is kellesz!

Segítsd munkánkat, hiszen sajnos mindenhová mi sem jutunk el, de szeretnénk, hogy az üzenet eljusson!

Töltsd le a Kakitündér megújult plakátját, nyomtasd ki, és ha megoldható, tedd ki lakókörnyezetedben!


 

A Kutyabarát.hu már elkezdte felvenni a kapcsolatot több önkormányzattal, szervezettel, hogy a plakát minél több helyre kikerülhessen.

Mi bízunk a sikerben!

 

(Kutyabarát.hu)

 

Forrás: Kisalföld.hu, Kutyabarát.hu
Index kép: medium.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...