Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyabarátság a Művészetek Völgyében

A 28. Művészetek Völgye fesztiválon a kutyabarátság is főszerepet kapott – saját udvarral várta a Kutyabarát.hu csapata az érdeklődőket. 

Az ország egyik legkiemelkedőbb és legértékteremtőbb fesztiválja, ahol könnyű- és komolyzenei koncertekkel, jazz- és népzenei előadásokkal, színházi produkciókkal találkozhattak a látogatók, idén már egy hiánypótló újdonsággal is színesítették a programkínálatot a szervezők: külön udvaron várta a kutyásokat a Kutyaplacc, a Kutyabarát.hu udvara.


A legkutyabarátabb fesztivál (fotó: Művészetek völgye)

Ahogy az már eddig is ismert volt, sokan látogatják a fesztivált kutyával, és már egyre több programhelyszínen is szívesen fogadják a kutyákat – köszönhetően a Művészetek Völgye és a Kutyabarát.hu 2017-ben elindult együttműködésének.


Egyik kedvenc udvarunk, amely egyben Kutyabarát.hu udvar is vol: Harcsa Veronika udvar (fotó: Művészetek Völgye)

Idén az onlinekutyabolt.hu csapatával közösen üzemeltettük, felügyeltük a Kutyaplaccot, a látogatók válogathattak sok hasznos kutyás kiegészítő, kutyajáték között is. A Kutyabarát Webshop egyedi, felelős kutytartást népszerűsítő termékei is természetesen megtalálhatóak voltak az udvaron. Ezzel persze nem ért véget a sor, Platinum Natural préimum jutalomfalatok és pancsolómedence is várta a kutyákat.


A Kutyaplacc csapata

A Kutyaplaccon kívül még további 5 helyszínen találkozhattak idén is a kutyások a Kutyabarát.hu pontokkal, ahol jutalomfalat és friss ívóviz várta az éhes és kitikkadt kutyákat, a gazdik pedig magukhoz vehették a Kutyabarát Balaton Magazint.


Másik kedvenc udvarunk, mely szintén Kutyabarát.hu udvar volt: Momentán udvar

A Kutyabarát.hu udvarán minden nap előadásokkal, kötetlen beszélgetésekkel vártuk a kutyásokat, állatszeretőket. Sok fontos és hasznos témát jártunk körbe, az állatvédelmen, a kutyaelsősegélyen át a kutyanevelési tanácsokon keresztül a kutyabarát turizmusig számos információt osztottunk meg a látogatóinkkal, és kaptunk mi is sok visszajelzést.


Radosai Márk előadása. A téma a kutyanevelés. (fotó: kutyabarát.hu)

Dr. Sziládi-Kovács Hajnalka előadása állatvédelem, jogi kérdések témakörben. (fotó: kutyabarát.hu)

Kis Anna kutyaelsősegély előadása, bemutatója, ahol a résztvevők azt is megtanulhatták, hogyan kell kutyát újraéleszteni. (fotó: kutyabarát.hu)

Radosai Márk tartott „interaktív” beszélgetést. (fotó: kutyabarát.hu)

Idén két helyszínen chipleolvasót is elhelyeztünk,az egyiket a fesztivál központi irodájában, a másikat a Kutyabarát.hu udvarán. Szükség is volt rá! Három kutyát juttatunk vissza a gazdájukhoz, akik egyébként – mint kiderült – a falu „önsétáltató” kutyái, azonban a kutyákat megtaláló felelős állatbarátok ezt nem tudhatták és azonnal hozták őket beazonosítani.

Sajnos hiába volt chipleolvasónk, egy kutyusban nem volt chip. Ő Berta (aka Málna – több elnevezést is kapott a Völgyben ideiglenes befogadóitól) még mindig keresi gazdiját. Jelenleg az Agenor Állatvédő Egyesületnél van biztonságban és szeretetben, de a német juhász (szerű) fiatal szuka kutyus egy igazi családot szeretne magának. A kutyusban azóta már van chip és oltásait is megkapta az egyesületnek, illetve ideiglenes befogadójának, Vörös Tamásnak köszönhetően.


Berta kutya – gazdit keres!

A tíz nap alatt közel ezer kutyással találkoztunk, és kivétel nélkül mindenki (két- és négylábú) kiválóan érezte magát a Völgyben és a Kutyabarát.hu udvarán, a Kutyaplaccon. A szervezők, ahogy eddig mindig is tették, odafigyeltek, hogy a kutyával érkezők és a nem kutyások is békésen, jó hangulatban szórakozzanak úgy, hogy egymást ne zavarják. Köszönjük Művészetek Völgye ezt a csodálatos tíz napot!

Jövőre is mindenkit várunk sok szeretettel!

További képek:

(ha Ti is készítettek kutyás képeket a Művészetek Völgyén, küldjétek el nekünk vagy kommentben töltsétek fel!)


Kevin kutya is ellátogatott hozzánk – facebook.com/pacsikevin

Barabás Évi, a Kutyabarát Balaton nagykövete és Hugó kutya

Fazekas műhely (fotó: kutyabarát.hu)

Artjáró, Káli Vali udvara (fotó: kutyabarát.hu)

Virágsziget (a háttérben egy vizsla!)

Legközelebbi kutyabarát fesztiválok, rendezvények:

Kerekdomb Fesztivál – Tállya (2018. szeptember 13 – 16.)

Ízek Versek Madárfütty – Szólád (2018. augusztus 9 – 12.)

 

(Kutyabarát.hu)

Fotók: Kutyabarát.hu, Művészetek Völgye
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...