A kutya, aki megsemmisítette gazdája pornó gyűjteményét

Morális fronton semmi baj nincs Momo-val, viselkedési szempontból már annál inkább. Momo egy 16 hónapos samoyed, akire nagyon haragudhatna gazdája, ha nem lenne ennyire imádnivaló feje. Momo már mindent elpusztított a lakásban, most pedig úgy gondolta, jó útra téríti gazdáját, így atomjaira szedte az egy évtized alatt gyűjtött pornó gyűjteményét. 

Chung Yu-tse Észak-Taiwanban, Hszinpei városában él fiatal kutyájával. Akikről tudjuk, hogy mind angyalok. Momo is bizonyára valahol mélyen az – valahol nagyon mélyen. Néha kicsit rosszalkodik, ami úgy nyilvánul meg, hogy nem igazán mutat semmilyen tiszteletet gazdája személyes tárgyai iránt.

Már korábban lerombolta Chung laptopját, hajszárítóját, komódját, és még egy motoros bukósisak sisakrostélyát is. És csak nézzétek az arcát közben. Szégyennek nyoma sincs.

Legközelebb pedig úgy gondolta, ideje Chung-nak felhagyni a piszkos gondolatokkal, így egyszerűen megsemmisítette azt a pornógyűjteményt, amit a férfi 10 év alatt gondosan összegyűjtött. Hihetjük azt, hogy Momo rosszul nevelt és pusztítja, amit ér, vagy pozitívak leszünk és gondolhatjuk azt, hogy ezzel megváltotta gazdája függőségét. Jó kutya, Momo! Momo egyáltalán nem sajnálja a dolgot, boldogan pózolt a gyűjtemény szilánkjai között.

Chung nem volt dühös, sőt: inkább aggódni valója volt, mert Momo túlment minden határon és felfalta a pornó egy részét. Szerencsére nem okozott semmilyen bajt a testében. Chung azóta elhatározta, hogy a pornó gyűjtés helyett sokkal nagyobb és izgalmasabb kihívás kutyát nevelni.

 

Ezek is érdekelhetnek:

A kutya, aki 8 iphone-t kapott

2016 legnagyobb átverése – a feleség hazaviszi a cuki kölyökkutyát

Itt vannak a legújabb szánom bánom ebek

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: metro
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...