Saját KB bal
Saját KB jobb

Mostantól minden birmingham-i tűzoltóautón lesz kifejezetten állatoknak készült életmentő felszerelés

Buster egy angliai lakástűzben a füsttől elvesztette eszméletét. Egy csapat tűzoltó menekítette ki a házból. A tüdeje annyira megtelt füsttel, hogy felmondta a szolgálatot. A tűzoltók azonban több mint fél órán át nem adták fel. Neki készült oxigén maszkkal hozták vissza az életbe.

A felvételeken látszik, hogy a kutya hosszú ideig, több mint fél óráig semmire nem reagál (első videó), majd egyszer csak csodával határos módon magához tér (második videó, lejjebb), és félig önkívületi állapotban megpróbálja megnyalni az első útjába eső embert – az egyik tűzoltót.

Bustert csak azért tudták megmenteni, mert volt náluk egy kifejezetten házikedvenceknek készült speciális életmentő felszerelés. A különlegesen kiképzett oxigén maszk segítségével lélegeztették, miközben gyengéd szívmasszázzsal segítettek neki magához térni.

A Billesley Tűzoltó Állomás saját twitter oldalán posztolta a megható esetet. Arra is felhívták az emberek figyelmét, hogy mostantól minden tűzoltó autón külön felszerelésként fognak szerepelni az állatoknak tervezett életmentő eszközök.

A tűzoltók nagyon büszkék az esetre és a bátor, erős kiskutyára, ahogy a hatalmas stressz után szinte azonnal magára talált. Fél órával visszatérése után már teljesen egészségesnek tűnő kinézettel pózolt a közös fotókon a tűzoltók karjaiban. 

 

Még több csoda:

A gazdi hívta a 911-et, a tűzoltók azonnal kimentették a kutyáját a folyóból

20 percig élesztették újra a kiskutyát a tűzoltók

A román tűzoltó a legújabb hős

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: mirror, ndtv
 
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...