Kutyabarát hely vagy? Jelentkezz, hogy ezt mások is megtudják!

Az Év Kutyabarát helye pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt igénybe venni a szolgáltatásokat. Ha te egy ilyen étteremben – hotelben – munkahelyen dolgozol, azonnal itt a helyed a pályázók között! 

Mutasd meg kutyabarátságod 2 millió felelős kutyatartónak!

A negyedik éve megrendezett Év Kutyabarát Helye Pályázat fő célja, hogy a felelős kutyatartók első számú platformjaként közvetítsük azokat a helyeket, melyek figyelmet fordítanak a hazánkban is egyre népszerűbbé váló kutyabarát trendekre.

Ha már kinyitottad az ajtókat a kutyák előtt, biztosak vagyunk benne, hogy egy kis változtatásnak, odafigyelésnek köszönhetően már most nagy sikereket, pozitív visszajelzéseket értél el a kutyatartók körében.

A pályázattal ezen túl kifejezetten azokhoz juttathatod el az általad nyújtott szolgáltatást, akiknek szüksége van rá, és még értékelik is. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavaz meg számukra. Nevezéseddel ráadásul a Noé Állatotthon Alapítványt is támogatod.

A kutyatartók az utóbbi években éppen az új trendeknek köszönhetően változtattak kutyatartási szokásaikon, és ennek megfelelően fejlődött a hazai kutyatartás kultúrája is. Egyre több kutyatartó ügyel arra, hogy kutyája a többi ember és a társadalom által elvárt igényeknek megfelelően, kulturáltan viselkedjen minden helyzetben.

Ezen szempontok alapján döntenek a kutyabarátok

– kutyabarát hozzáállás,

– kutyabarát szolgáltatások (itatótál, férőhely, kedvezmények, stb.),

– kutyabarát kommunikáció,

– társadalmi felelősségvállalás. 

 

Ezekben a kategóriákban nevezhetsz:

– Étterem (Budapest / vidék)

– Kávézó (Budapest / vidék)

– Romkocsma / Pub / Borbár

– Cukrászda

– Szálloda

– Panzió / Vendégház

– Munkahely

– Bolt

– Kutyabarát üzletközpont

A jelentkezés egyszerű: egy online elérhető jelentkezési lap kitöltésével vehetsz részt a nagy versenyben. 2017. október 3-ig van időd beadni a pályázatod.

A nevezési díjakról, a pályázat további részleteiről a szavakra kattintva minden fontos részletet megtalálsz!

 

Ha létezik olyan, hogy „legkutyabarátabb hely”, akkor bizonyítsd, hogy Te vagy az!

 

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...