Saját KB bal
Saját KB jobb

Nemsokára itt a Dogs’ Chillout Day Fonyódon fantasztikus kutyás programokkal

Tarts velünk augusztus 26-án, lazuljunk együtt a Fonyódi Kutyás Fürdőhelyen! Ez nem csupán kutyabarát rendezvény: ez valóban érted és kedvencedért van! Búcsúztassátok a nyarat szuper programokkal és a meghívott vendégekkel – ott lesz Dr. Rex is, az ország kedvenc gyerekorvos asszisztense.

A Balaton környéke idén valóban kutyabarát volt. Sok helyen találkozhattatok Kutyabarát Balaton élménykalauzunkkal, így a nyaralás kedvencünkkel együtt már nem is tűnt olyan lehetetlen küldetésnek.

De még nyár végén is gondoltunk rátok: remek programokkal és vendégekkel várunk Benneteket augusztus 26-án a Fonyódi kutyás strandon.

Természetesen a pihenés csak korlátozott ideig élvezhető egy energia bomba kutyával, így lesznek érdekes és hasznos programok is, illetve partnereinknek köszönhetően válogathattok számos kiváló kutyás termék között.

TOMBOLA is lesz értékes nyereményekkel, és annyit már most elárulhatunk, hogy az egyik fődíj egy 2 főre szóló, 2 éjszakás szállás lesz egy kutyabarát szálláson!

Programok, bemutatók:

15.00 Gabor Nyakas The Dog Coach interaktív bemutatója
16.00 Agility bemutató
16.30 Kutyás frizbi bemutató
17:00 Kutyás trükkverseny (legügyesebb kutyák nyereményt kapnak)
18.00 TOMBOLA nyereménysorsolás

Továbbá kiemelt vendégeink között köszönthetjük Dr.Rexet és gazdáját, Dr. Varga Károly gyermekorvost és a Szurkolók az állatkínzás ellen csapat alapító tagjait.

A kiváló ételek sem maradhatnak el: jóllakatásunkról a Pavilon Büfé gondoskodik. Le ne maradjatok, ez a rendezvény értetek van!

(kutyabarát.hu)

Partnereink. kiállítók, árusok:
– ChiliCord
– TACDOG
– PLATINUM Natural
– Kutyabarát webshop
– HUSSE Somogy
– onlinekutyabolt.hu

Házirend, szabályok:
A kutyáknak rendelkeznie kell a kötelező mikrochippel és érvényes oltási könyvvel. Tüzelő, beteg vagy agresszív kutyákat a rendezvényre tilos hozni! Kutyakaki felszedéséről és eltüntetéséről minden gazda saját kutyája után köteles gondoskodni! A kutyák által okozott bármilyen kárért a gazda a felelős. A rendezvényről film és fotók is készülhetnek. A rendezvényt mindenki saját felelősségére látogatja. A házirend a rendezvényre való belépéssel lép életbe.
A rendezvény házirendje mellett a Fonyódi Kutyás Fürdőhely házirendjének betartása is kötelező.

A programváltozás jogát fenntartjuk!
Amennyiben az időjárási viszonyok nem megfelelőek, abban az esetben a rendezvény elmarad.

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...