Saját KB bal
Saját KB jobb

A Fülöp-szigeteki 10 éves kisfiú megnyitotta saját menhelyét

Korábban bejárta a világsajtót Ken, a Fülöp-szigeteken élő kisfiú története, aki egyedül etette a helyi kóbor kutyákat. Az emberek pénzt kezdtek küldeni a fiatal hősnek, aki így 10 évesen megalapíthatta a „Boldog Állatok Klubja” nevű nonprofit menhelyet a házuk garázsában. 

Az emberek segíteni szerették volna a kisfiút önként vállalt küldetésében, így a világ minden tájáról érkeztek az adományok. Ezzel a segítséggel minden kutyát el tudott látni a környékükön, és a szükséges egészségügyi kezeléseket is megkaphatták.

De Kennek ez nem volt elég. Bár nem gondolta volna, hogy álma, egy saját menhely valaha megvalósulhat, de hála az emberek bizalmának, mégis sikerült.

Mára rengeteg kutyáért felel, akik elhagyottan, betegen, éhezve éltek az utcákon. Ken nem csak befogadja őket, de gondoskodik a kezelésükről és az örökbe adásukról is, soha semelyik lakóját nem altatja el. Saját honlapja van, ahol ő maga írja az örökbe fogadható kutyák jellemzését.

A Happy Animal Club oldalán számos történetet is találunk: azokról az állatokról, akik korábban éheztek, kóboroltak, majd az életük gyökeresen megváltozott. Ken a közösségi oldalakat is profin kezeli: képeket és személyes történeteket posztol. Amióta nemrég megnyitotta saját menhelyét, több mint 40 beteg, elhagyott, éhes állaton segített.

Ken néhányunknak talán visszaadhatja a reményt és megerősíti az elkövetkezendő generációba vetett hitünket.

 

 

További csodálatos gyerekek:

4 éves kisfiú fizette ki két pit bull örökbe adási költségeit

A kisfiú menhelyi kutyáknak kért adományokat szülinapi zsúrjára

A 12 éves amputált lábú kisfiú 3 lábú kutyát keresett maga mellé

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: dogtime
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...