A mopsz, aki gazdája alsógatyájában ül, míg az meg a wc-n

Nigel, a két éves mopsz már kölyökkorában sem érezte a késztetést, hogy akár egy percre is külön legyen gazdájától. Ez mára odáig fajult, hogy ki nem hagyná a mozit a zuhanyfüggöny alól, ahogy gazdája tusol, és amíg Martin a wc-n ül, Nigel erre is megtalálta a megoldást: mondhatni, a páholyt az első sorban. 

Martin 26 éves, menyasszonya van, de valahogy mégis hárman vannak párban. Sőt: Nigel, a mopsz még azokat a helyeket is megkaparintja, ahol Martin párja, Ria már nem férne el. Az a kisebb baj, hogy dolgozni is eljár gazdájával, hiszen ez még hasznos is lehetne kapcsolatukra. De Nigel nem hagyja ki Martin egyetlen fürdését sem, és …khm… még oda is elkíséri gazdiját, ahová még a király is egyedül megy.

Martin egy esetben juthat egy kis levegőhöz: ha Nigel éppen barátnőjét fojtogatja szeretetével.

„Attól a naptól kezdve, hogy hazahoztam, az árnyékom lett. Mindenhová követett, ahova csak mentem” – meséli Martin, aki mintha elfelejtette volna leszoktatni kutyáját erről az apró, ám de annál bosszantóbb szokásáról. – „Legalább a wc-n lenne egy kis privát időm, de nincs. Ha kizárom, teljes pánikban szétkaparja az ajtót. Amíg tusolok, addig a feje belóg a zuhanyfüggöny alatt a kádba, mintha azt kérdezné: én miért nem vagyok ott bent veled?”

Nigel egyébként nem csak saját gazdáit szereti betegesen, de a gyerekeket is, és főleg a szerelmes párokat. Ha vendégei vannak a párnak, a kutya képes a beszélgető emberek arcához dörgölőzni, csak hogy akkor is rá figyeljen mindenki. Gazdája szerint, ha leszokna furcsa szokásairól, ők ketten biztosan hiányolnák.

Martin már gondolkozott, hogy esetleg legyen még egy kutyájuk, de úgy érzi, akkor nem nagyobb nyugalmuk lenne, hanem egyszerűen csak nagyobb tömeg a fürdőben.

Ebben a történetben a mi szlogenünk is teljesen értelmet nyert: #együttmindenhova. Azért valljuk be: Martin a fürdőszoba mellett kutyaiskolában is tölthetne egy kis időt kutyájával.

 

Ezeket Martinnak is ajánlanánk, ha tudna magyarul:

Mi a szeparációs stressz és mi nem az

A kutya, aki végig ölelte már fél New York-ot

A világ legnevetségesebb kutyás fóbiái

 

 

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Mirror
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...