Saját KB bal
Saját KB jobb

Titokban örökbe fogadta a kutyát az anyuka, akibe kisfia beleszeretett

Amir teljesen beleszeretett egy gazdát kereső csivavába. Édesanyja beleegyezett, hogy ideiglenesen elvállalják a gondozását. Fiának azonban nem árulta el: amint látta egymáshoz való kötődésüket, elhatározta, meglepi kisfiát és hivatalosan is örökbe fogadja a kiskutyát.

Nakia, az édesanya nem tervezte, hogy véglegesen magukhoz veszik a „Teáscsésze-kölyköt” (róluk bővebben ide kattintva olvashattok). Aztán szembesült azzal, fia mennyire kötődik a kutyához, és azonnal tudta: soha nem tudná visszaadni anélkül, hogy szíve össze ne törne.

Mia tavaly augusztusban született, és egészen addig nem volt családja, míg Amir rá nem talált, és haza nem vitték – szigorúan csak ideiglenesen. Nakia ugyan már akkor eldöntötte, hogy véglegesen örökbe fogadják az állatot, de fiát csak később lepte meg a hírrel – itt látható a videó:

Amir szépen végigolvasta az igazolást az örökbe fogadásról, de csak pár pillanat múlva fogta fel, mi is történt valójában. Csak ennyit tudott mondani abban a pillanatban: „Várj… várj, örökbe fogadtad?? Ez az!!! Gyere ide, én Miám!” – táncra perdült, majd nagyot sóhajtva magához ölelte a kis törékeny kutyust, és elsírta magát.

Miután Amir megtudta a jó hírt, anyukája arra is figyelt, hogy kisfia figyelmesen elolvassa az örökbeadási szerződést, hiszen azzal kötelezettséget és felelősséget vállalnak egy életért.

 

Más gyerekeknek is boldogságot okoz egy kutya az életükben:

A kisfiú menhelyi kutyáknak kért ajándékot a zsúrjára

Egy kutya segít egészségesebbé nevelni gyermekünket

A bőrbetegségben szenvedő kutya segít elfogadtatni magukat a hasonló gyerekekkel

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Life with dogs
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...