Saját KB bal
Saját KB jobb

Bébifókát mentett a lány és kutyája 8 állatkínzóval szemben

Sarah a tengerparton sétált border collie-ával, mikor meglátta, hogy egy csapat fiatal kínoz egy bébi fókát, élve akarták eltemetni. Sarah és kutyája is megsérültek, mikor a bajba jutott állat segítségére siettek.

Sarah Kanadából érkezett családjához az Egyesült Királyságba. A tengerparton sétált Tally-vel, amikor szembe találták magukat 8 férfival, akik épp bántalmazták az állatot. A bébifóka megfeneklett a homokban, képtelen volt visszavergődni a vízbe.

„Nem volt rajtam a szemüvegem, így a távolból azt hittem, csak valami uszadékot állnak körbe. Amikor közelebb értünk, akkor láttam, hogy egy kis fóka. Csak körbe-körbe forgott, de nem tudott szabadulni” – mesélte Sarah.

„Azt láttam, hogy a 8 ember dobálja valamivel, majd homokot szórtak rá, azt hiszem, élve el akarták temetni. Rájuk kiabáltam, hogy ha nem hagyják abba, azonnal hívom a rendőrséget. Az egyikük – a főnök odajött hozzám, és megkérdezte, kihez beszélek, majd megütött.”

Sarah-nak eltört az orra, ömlött a vér az arcán. Tally ekkor az egyik állatkínzó bokájába harapott. Elvesztette egyik fogát a támadásban, de megérte, mert a 8 férfi végül otthagyta őket a parton.

„A fóka halálra volt rémülve, kimerült volt, nem mozgott, csak feküdt ott. Hívtam a rendőrséget, akik értesítették az állatvédőket. Nemsokára a helyszínre érkeztek, megállapították, hogy nincs komoly baja a fókának, így vissza tudták engedni a vízbe.”


Fájdalomdíj Tally-nek elvesztett fogáért cserébe

Sarah, amellett, hogy igencsak haragudhat támadóira, máshonnan is igyekszik nézni a történteket.

„Őszintén, nagyon sajnálom őket. Talán bután hangzik, de végig gondoltam: mi történhetett velük az életük során, hogy ilyet cselekszenek? Szörnyű, a legtöbb ember felháborodott, és meg kellene kapniuk a megfelelő büntetést érte, de azt sem szabad elfelejtenünk, mennyire szörnyű nevelést kaphattak, ha ilyet képesek tenni.”

 

További érdekes történetek:

Rabok segítik vissza az életbe a börtöncellákban élő bántalmazott kutyákat

885 ezer dollárt kell fizetnie a városnak a család lelőtt kutyájáért

Plasztikáztatták kutyájuk fülét, hogy úgy nézzen ki, mint a Maszk című filmfőszereplője

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Life With Dogs

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...