Saját KB bal
Saját KB jobb

Kolbászba rejtett méreg veszélyezteti a kutyákat Rákospalotán

Vélhetően méreg volt abban a kolbászban, amit egy rákospalotai kutyasétáltató helyen találtak a rendőrök. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága állatkínzás gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen – olvasható a police.hu oldalán.

A járőrök állampolgári bejelentés alapján 2017. március 8-án megjelentek egy rákospalotai kutyafuttatónál, ahol egy járókelő elmondta nekik, hogy gyanús lecsókolbász darabokat talált a földön. Az egyenruhások megtalálták a kétes eredetű húst, amiben tabletta formájú ismeretlen anyag volt. A rákospalotai rendőrök kiderítették azt is, hogy aznap egy kutya evett a kolbászból, akit a gazdája orvoshoz vitt. Az eb a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően nem pusztult el. A talált húst a rendőrök további szakértői vizsgálat céljából lefoglalták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a lakosságot, hogy fokozott figyelemmel sétáltassák az állataikat és minden, a kerületben tapasztalt gyanús esetről tegyenek bejelentést a 112-es központi segélyhívó számon vagy a 06-70-903-1875 telefonszámon.

 

Egyéb rendőrségi hírek:

Ellopták a hölgy kutyáját a pláza elől

Renike, a drogcsempészek réme

Kutyát loptak a kertből, mert megtetszett nekik

 

 

 

(kutyabarát.hu)

A fotó illusztráció
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...