Loubi végigölelte már fél New York-ot

Ennek a golden retrievernek mindig sokkal hosszabbra nyúlik a sétája, mint egy átlagos kutyának. Ugyanis Louboutina, röviden Loubie ölelkezik (vagy mi). Rendszerint gazdájával, de lényegében mindenkivel New Yorkban. 

„Hihetetlenül makacs. Nem hajlandó ölelés nélkül továbbmenni, ha a fejébe veszi” – meséli Cesar Fernandez-Chavez, Loubi gazdája. – „Ha talál valakit, aki tetszik neki, azonnal megy. Azt hiszem, azokat az embereket keresi, akik mellett biztonságban érzi magát.”

Loubi, akinek saját közösségi oldala is van már, annyi fotó készült róla és az általa kiválasztott emberekről, 2014-ben kezdte meg az ölelkezést kicsiszolni. Egyik alkalommal a séta végén a hátsó lábaira támaszkodva felemelte a mancsait, és megtartotta egyensúlyát, így ácsorgott gazdájával az utcasarkon. A következő sétákkor már rendszeresen felvette ezt a pózt.

Egyszer a népszerű színésszel, Gerard Butler-is összefutottak, aki nem tudta szó nélkül hagyni a meglepő mutatványt.


Gerard Butler-rel

2015-ben tért át a mancs feltartásról a tényleges ölelgetésre. Közösségi oldala tele van vadidegenek fotóival, akik lekapták a különleges pillanatot. És hogy miért csinálja? Gazdája ezzel magyarázza: „Az Egyesült Államokban született ugyan, de latin nevelést kapott. Néha kissé elkapja a szenvedély!”

Reméljük, tovább nem merészkedik a nagy szenvedélyességben. Minden kutyás ismeri ugyanis, mi szokott jönni a láb átfogása után! Az alábbi arc pedig igencsak árulkodó! 🙂

További furcsaságok:

Egy furcsa páros járja a metróvonalakat

Imádnivaló fotók egy furcsa csapatról

Bengáli tigris kölyköket fogadott örökbe a kutya

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Huffington Post
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...