Saját KB bal
Saját KB jobb

Egy zacskóban dobta ki tacskóját az autójából egy vaszari nő

A körzeti megbízott elfogott egy vaszari nőt, aki egy táskába rejtve dobta ki a kutyáját az autóból Gecse közelében.- számolt be a hírről a police.hu. Állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Pápai Rendőrkapitányság. 

A Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottját 2017. február 5-én értesítette egy állampolgár arról, hogy Gecse külterületén egy tacskószerű kiskutya kóborol. A bejelentő látta, hogy a kistestű állatot ismeretlen személy aznap egy narancssárga táskában dobta ki egy autóból. A körzeti megbízott adatgyűjtésbe kezdett, melynek eredményeként 2017. február 6-án délelőtt otthonában igazoltatta a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 45 éves vaszari nőt, majd előállította a Pápai Rendőrkapitányságra. A gépkocsit, melyből az állatot kitették, a nő élettársa vezette. A férfit 2017. február 7-én délelőtt hallgatták ki gyanúsítottként a pápai rendőrök.

Az ebet a körzeti megbízott 2017. február 6-án délután egy pápai állatmenhelybe szállította, ahol vállalták a kutya további gondozását.

A gyanúsítottak ellen állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Pápai Rendőrkapitányság. 

Forrás – fotók: police.hu

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...