Gyere velünk moziba január 25-én

Az EGY KUTYA NÉGY ÉLETE igazi családi film, amely egy kutya szemszögéből mesél az élet örömeiről, a mindennapi nehézségekről, emberi kapcsolatokról. A filmet forgalmazó Freemanfilm a kutyabarát.hu szervezésében felajánlotta a Vigyél Haza Alapítványnak a premier előtti vetítés lehetőségét, hogy az így befolyó adományokat védenceikre költhessék.

Minden vendégünk és partnere fejenként 1300 Ft adománnyal tud hozzájárulna a Vigyél Haza Alapítvány gondozásában lévő, árva, sérült kutyák ellátásához. Az adományok összegét a szervezet 11714006-20438490 számú bankszámla számára tudod utalni. A közlemény rovatban feltétlenül tüntesd fel a KNÉ betűket, add meg a nevedet, és a veled együtt érkezők számát.

A jegyeket névre szólóan, a helyszínen tudod majd megkapni. Adott helyre nem tudtok foglalni, de biztosan a partnered mellett ülhetsz majd, és a társaság is jó lesz!

– Időpont: 2017 január 25. szerda, 19.00

– Helyszín: Óbudán, az Átrium Eurocenter mozi 2. terem
  (1032 Budapest, Bécsi út 154.)

 

Szóval, ha egy igazán jó, kutyás filmet szeretnél már a nemzetközi premier előtt látni úgy, hogy azzal az Alapítvány munkáját is segíted, várunk szeretettel!

A film szinkronizált előzetesét ide kattintva megtaláljátok.

A jegyek száma korlátozott, de a szervezet időben jelzi majd, ha már nem tudnak több jegyet biztosítani.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...