2016 legnagyobb átverése – a feleség hazaviszi a cuki kölyökkutyát

Ha érezted már úgy, hogy hazavinnél egy szegény sorsú kutyát az utcáról – előtte nézd meg jól, mit találtál. Így volt ezzel Justin Bogh is, amikor felesége, Kayla Eby  elküldte neki az új talált családtag fotóját. A képen egy prérifarkas ült a kanapéjukon.

Természetesen a levelezés végén kiderült, hogy Kayla csak megviccelte a férjét, de maguk az üzenetváltások felbecsülhetetlenek, amiket a nagy bevallás előtt váltottak. Bár Kayla férje nem biztos, hogy így gondolja, de szerintünk ez biztosan az egyik legjobb átverés 2016-ból.

– Ezt az édes kiskutyát találtam odakint. Nincs semmi jelölése. Fél, mit csináljak? Beviszem, fázik, szegény kis kölyök. Nagyon fél! 🙁

– Esküszöm, ha még egy állatot behozol a házba… Ez valami vicc ugye?
– Most miért buksz ki? Mit kellene tennem? Látok hátul kóborolni egy elveszett kutyát, és ne segítsek?
– Ez nem egy k*** kutya! Vedd fel a telefonodat. Ez egy k*** farkas!
– Kicsim, szerintem felismerek egy kutyát, ha látok egyet.
– Nyilvánvalóan nem! Tedd ki azonnal!

– Nem teszem ki! Fél!
– Persze, hogy fél, Kayla! Ő egy vadállat!
– De… megtarthatom?
– Válunk! Csak vicceltem. De nem: jobb, ha kívül kerül, mire hazaérek! Esküszöm asszony, őrült vagy! Prérifarkast hozni a házba!

– Nyugodj le, bolond. Akármi is ez Justin, nekem tetszik. Nagyon cuki, meg akarom tartani.
– Nem tarthatsz prérifarkast! Senki sem tart!
– Ne kiabálj velem írásban! Ok nélkül akadsz ki!
– Ok nélkül?? Egy prérifarkas van az otthonomban, a feleségem meg úgy viselkedik, mint ha egy csivava lenne! Elment az eszed.

– Kicsim, te mondtad, hogy beszélhetünk arról, hogy karácsonyra veszünk egy kutyát, de aztán sose tettük. Ez a sors keze!
– Ez nem egy kutya! Te tényleg azt hiszed, hogy ez egy kutya? Mi ez, a szürkületi zóna? Ez nyilvánvalóan egy prérifarkas!

– Nézd, milyen cuki!
– Mi a **™Ä|€{{€@™Ä™ł}{]@Ä]&ł®łł`Í}}€{************!

– Hogy tévesztheted össze ezt egy kutyával? Láttál már valaha farkast? És ez nem édesnek tűnik, hanem dühösnek! Istenem, asszony! Arra fogok hazajönni, hogy a családomat felfalta egy prérifarkas, akit a feleségem hozott a házba! Ez a legőrültebb dolog, amit valaha tettél! Borzalmas vagy! Ez őrültebb, mikor négy menyétet hoztál haza. Utáltam azokat a menyéteket! És ki hozta őket? Igen, ugyanaz a nő, aki becsalogatott egy k*** prérifarkast az otthonunkba!

– Nyugodj le. Nem hiszem, hogy a prérifarkasok embert ennének.
– Amíg meg nem mondtam, azt sem tudtad, hogy ez egy prérifarkas! Most pedig már tényeket közölsz róluk? Sz*** se tudsz, őrült asszony! Itt jön k*** „Animal Planet, Kayla”. rögtön ad pár érdekes tényt a vadon élő állatokról. Még akkor is, ha azt hiszi, hogy a mezőn látott prérifarkas valamilyen kutya. Bízz benne, ő egy szakértő!
 

– Bunkó vagy. De van itt még valami. Kicsit furcsán viselkedik. Valami fura hangot ad ki, és járkál. Megpróbáltam megnyugtatni és lecsendesíteni. Olly-val „Folti”-nak neveztük el. Megsimiztem a fülét (ezt korábban szerette), és mondtam neki, hogy „Nyugi, Folti, minden rendben!” – de mintha még dühösebbé tette volna. Mit csináljak?
– Foltinak nevezted el? Nincsenek is rajta foltok! Mindegy, nem lényeg. Istenem, úgy néz ki, felbosszantottad. Ez őrület. Figyelj rám, k*** pszichó feleség! Szeretlek annak ellenére, hogy néha elveszted az eszed. És utálnám, ha a családomat egy prérifarkas támadná meg. Ha biztos vagy benne, hogy járkál…

– Ha biztos vagy benne, hogy járkál, vidd Olly-t, zárkózzatok be a szobába, úton vagyok.
– Oké, kicsim, te vagy a legjobb!
– Ja, ja, most be kell mennem egy házba, egy dühös prérifarkashoz, és valahogy kirakni. Mi a fene. Látod, milyen helyzetekbe sodorsz minket az állatos problémáiddal? 

– Kicsim, kinéztem, és még többen vannak. Ez meg itt ordít bent. Szerinted őt keresik?
– Ugye viccelsz… Ez nem a mi kertünk Asszony! Istenemre esküszöm, Kayla…

– Annyira szeretlek!
– Miről beszélsz? Mi folyik itt?
– Kicsim, nincs prérifarkas…
– De igen, szívem. Sajnálom, ha kutyának akartad hinni, de attól még nem lesz az. Keress prérifarkas képeket!
– Nem, kicsim, tudom, hogy prérifarkas. Nem volt itt soha a házunkban, a kanapénkon. Photoshop-oltam.
– K*** Utállak.

 

Más érdekességek:

Kutyák és trükkök, avagy mi mindent képesek megtanulni kutyáink

21 jel, hogy valójában a kutyáddal állsz kapcsolatban

Mennyire került messze a városi kutya a farkastól?

 

 

(kutyabarát.hu)

Fotók: Kayla Eby
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...