Kutyáját akarta megmenteni, bepancsolt a kengurunak

Egy kutyatulajdonosnak meg kell tennie, amit egy … kutyatulajdonosnak meg kell tennie. Az ausztrál férfi kiszúrta, hogy kutyáját épp fojtogatja egy jól megtermett kenguru. Az alábbi videó annyira hihetetlen, hogy ha nincs róla felvétel, biztosan nem hiszi el senki. 

Nagyjából olyan a sztori, ahogy ott állnak, mintha az iskolapadból kirángatta volna az egyik kölök a másikat, de tudván, hogy a kenguruk cseppet sem azok az édes állatok, ahogy Kangára emlékezhetünk a Micimackóból, már komolyabbnak tűnnek az események. Max-nek, a kutyának nem sok esélye lett volna egyedül megmenekülni, de mint tudjuk, a tökös gazdák vészhelyzetekben sem a fejüket, sem a hidegvérüket nem veszítik el.

______________________________________________________________________________________________
A 20. században előszeretettel alkalmazták a kengurukat emberekkel szembeni boksz mérkőzéseken. Emellett rúgnak, csípnek, harapnak, sőt, képesek egy nagyobb állatot is megfojtani, ha úgy vélik, veszélyt jelent rájuk.
______________________________________________________________________________________________

Greig Tonkinst, a kockás flanelinges ausztrált ismerősei a világ legbékésebb fickójának tartják, emellett pedig egy Taronga-i állatkert gondozója: híres arról, hogy tiszteli és óvja Ausztrália vadvilágát. Greig egy emlékvadászaton vett részt, amit egy korábban elhunyt társuk tiszteletére rendeztek. Egy DVD-t akartak készíteni a felvételekből, amely közé bekerült az ominózus eset is. Az egyik vadászkutya mintegy 20 kenguru közé sodródott, mikor az egyik elkapta. Greig nem tudott mást tenni, közbe kellett avatkoznia. Láthatólag mindenki igencsak meglepődött a csetepaté alakulásában.

Munkáltatója ígérte, kivizsgálja az esetet, hogy Greig-el szemben szükséges-e a fegyelmi intézkedés. de szerintük az már most látszik a felvételeken: Greig célja kizárólag a kutya megmentése volt, aki valóban életveszélyes helyzetben volt.

 

Vicces furcsa meghökkentő – ezeket is érdemes megnézni:

Ha már vadászidény…

Kimentette a kutyát a nemlétező tűzből

Jegesmedve és kutya – egy barátság története

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: people.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...