Szavaztak a kutyabarátok. Kiosztásra kerültek az Év Kutyabarát Helye pályázat díjai

Az országban először 2014-ben hirdette meg az Év Kutyabarát Helye elnevezésű pályázatát a Kutyabarát.hu. A pályázat elsődleges célja az volt, hogy minden olyan vállalkozás, étterem, szállás, munkahely vagy kutyás szolgáltató méltó figyelmet kapjon, aki számára fontos, hogy szolgáltatásaikat négylábú kedvencekkel együtt is igénybe lehessen venni. A pályázat évről évre egyre nagyobb sikerrel zárul, egyre nagyobb figyelmet kap: így lett ez 2016-ban is.

Fantasztikus hangulatban zajlott le 2016. november 4-én az ünnepélyes díjátadó. Idén ráadásul két további kategóriával: az Év Kutyabarát boltja és az Év Kutyabarát Innovációja kategóriájával bővült a pályázat, ez pedig azt mutatja, hogy hazánk kutyabarát hozzáállása folyamatosan fejlődik, ami a helyek és szolgáltatások kutyabarátságát illeti.

Minden meghirdetett kategóriában több győztes is született, hiszen a közönségdíj mellett a pályázat zsűrije is választott nyerteseket, valamint bizonyos kategóriákban különdíjat is felajánlottak a Kutyabarát.hu partnerei. A pályázat sikeressége és a kutyások érdeklődése azon is mérhető volt, hogy rekordmennyiségű, csaknem 10 000 szavazat érkezett be a közönségszavazás során.

Ebből is látszik: a kutyások értékelik, ha valaki kimondottan nekik nyújt bizonyos szolgáltatásokat, de az is sokat jelent számukra, ha egyszerűen csak van lehetőségük kedvencünkkel együtt közös élményeket gyűjteni a hétköznapok során.

A pályázó vállalkozások, ha nyertek díjat, ha nem, azzal a tisztelettel és nyitottsággal, amit a hozzájuk betérő kutyások iránt mutatnak, mindenképpen hozzájárulnak az itthoni, felelős kutyatartás népszerűsítéséhez. A gazdák pedig úgy hálálhatják meg ezt a bizalmat, hogy mindent megtesznek kutyájuk kulturált viselkedéséért, a békés egymás mellett élés jegyében.

A pályázaton résztvevő helyek és szolgáltatók a közel egy hónapig tartó időszak alatt kiemelt figyelmet kaptak – és talán ugyanilyen fontos: adtak is -, a kutyatartók és állatszerető emberek figyelmének fókuszába kerülhettek. A hatékony közösségi aktivitásnak is köszönhetően a szolgáltatók és a kutyás társadalom együtt hirdették és népszerűsítették a felelős kutyatartást, mely egyre nagyobb teret nyer hazánkban. Ezzel nem csak reklám- és marketingértékeküket tudták és tudják növelni, hanen egy társadalmi ügyet is képviselnek, mely akkor válhat egyre sikeresebbé, ha minél többen kampányolnak mellette.

Már mondhatjuk: a Kutyabarát.hu hagyományteremtő kezdeményezése szimbolikus jelentőségű a világ és a kutyás világ összeillesztésében. Az Év Kutyabarát Helye pályázat egyik fő üzenete, hogy a résztvevők már mindenképpen nyertek: Barátságot, tiszteletet, megbecsülést.

Az Év Kutyabarát Helyeit ITT találjátok!

Akik támogatása elengedhetetlen volt a pályázat sikerességében:

– Az első hazai (és egyetlen!) kutyabarát bankhálózata, a MagNet Bank, aki a díjátadó helyszínét is biztosította

– A Travelo.hu-nak, aki a Kutyabarát.hu turisztikai partnere

– A WeLoveBudapest és WeLoveBalaton, akik a kutyabarát vendéglátóhelyeink partnerei

A zsűritagok:

– Kánya Kata: színésznő, műsorvezető, társkereső irodájának vezetője,

– Czippán Anett: műsorvezető, immáron 3. éve az Év Kutyabarát Helye pályázat díjátadójának háziasszonya,

– Tornóczky Anita: állatvédő, az Állatvédőrség egyik irányítója, tavaly a kutyabarát.hu zsűrije az Év Kutyabarát emberének választotta,

– Böhm György: Jászai Mari- és Nádasdy Kálmán díjas rendező – dramaturg, marketing- és reklámmenedzser,

– Larion Zoé és Müller Attila: Larion Zoé modell, műsorvezető és szépségtanácsadó. Férje, Müller Attila színész, zenész és műsorvezető, mindketten lelkes állatvédők,

– Dr. Sziládi-Kovács Hajnalka: a Kutyabarát.hu alapítója, ügyvéd, több állatmentő alapítvány, egyesület jogi képviseletét is ellátja,

– Sziládi-Kovács Tibor: a Kutyabarát.hu másik alapítója, a hétköznapokban reklámszakemberként dolgozik.

A díjátadóról készült képeket ITT találjátok. Íme pár boldog kép és pillanat, melyet díjazottjaink töltöttek fel közösségi oldalukra:

STIKA

ALAP Cafe

Insomnia Reklámügynökség

Dogsurf

Holland Pázsit Kft.

Beefstro Burger

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...