Vizslanaptár 2017 – a nagy szereplőválogatás

Ki mondta, hogy csak ismert arcokból lehet Miss Január vagy Mr. Április? Itt a lehetőség, hogy az eddig szunnyadó tehetségek is megmutassák magukat! Ismét elindult ugyanis a 2017-es Nagy Vizslanaptár szereplő válogatása. 

 

Magyar rövidszőrű, drótszőrű, német csoki, német rövidszőrű spriccelt, német drótos, weimari, „vizsloid” (keverék, nyomokban vizslát tartalmaz), junior (bármely fajta 4 hónapos korig), senior (bármely fajta 12 év felett), angol vizsla (pointer), olasz vizsla – egyszóval ha kutyád rendelkezik vizsla vérrel felmenői közt, szeretettel várják a jelentkezéseteket.

Azért természetesen feltételeket is szabnak a szervezők, de ezek éppen egybeesnek a felelős állattartás alapszabályaival: itt is fontos, hogy a résztvevő sztárjelöltnek ismernie kell az alapvető vezényszavakat: ül, fekszik, marad (utóbbi igencsak hasznos tud lenni egy fotózáson). Ahogy a közösségi élet egyéb területein, itt is kizárólag minden oltással rendelkező, féreghajtott, egészséges kutyák állhatnak modellt. Ezeken túl azonban szabad a pálya, hogy kutyátok megillegesse tehetségét és nyerjen.
Az ízig-vérig vizslás zsűri pedig:  Chikán Erika – fotográfus, Magos Judit – Demény, a kötsög gazdája, Mosó Adrienn – a Futrinka Egyesület Magyar Vizsla Fajtamentés elnöke, Tapasztó Sándor – FCI teljesítmény- és küllembíró, Vadászkutya mestervezető és Tollár Mónika – a Vizsla Túra alapítója.

A végső győztest minden kategóriában a leadott szavazatok és a zsűri pontozása alapján választják ki, aki amellett, hogy értékes nyereményekkel és egy szuper fotózással gazdagodik, az a megtiszteltetés éri, hogy egy egész hónap övé lesz az évből.

A jelentkezés és a részvétel feltételeiről ide kattintva olvashattok bővebben.

A korábbi fotózások legjobb pillanatait is megnézhetitek:

 

Ami még érdekes lehet:

15 sarkalatos pont kedvenceink tanításában

Kutyák és emberek – 11 lenyűgöző antik fotó

Lélegzetelállító fotók – kirándulj és kempingezz kutyáddal

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Fotók: Chikán Erika
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...