Kutya-macska barátság igenis létezik

Barátság kutya és macska között? Sokan nem hisznek benne, pedig létezik! Jessie és Koda közös képeit elnézve kétség sem merülhet fel, hogy ők ketten elválaszthatatlanok.

Jessie, a három éves ausztrál Labradoodle és a négy hónapos örökbefogadott cica, Koda együtt járják az erdőt, nagyokat kirándulnak. A cica imád a kutya hátán lovagolni, úgy tűnik, barátságuk egy életre szól.

Az aranyos páros Kanadában, a gyönyörűséges Alberta tartományban él a gazdival.

„Jessie nagyon energikus és barátságos, imádja az úszást, a túrázást és a kerékpáros túrák is a kedvencei közé tartoznak. Koda szintén nagyon energikus és talán egy kicsit őrült is. Szeret a szabadban játszani, kedvence a tollas játékok üldözése.” – mondja a gazdi a dailymail.co.uk-nek.

Jessie találkozásuk első pillanatától kezdve elfogadta a cicát, akiről talán azt hitte, hogy az ő kisbabája. Koda szintén rendkívül barátságosan viszonyult a kutyához, soha nem akarta megkarmolni, nem fújt rá. A gazdi gyakran tanúja annak, hogy a két szőrös gyerek együtt játszik, vagy összebújva szunyókálnak.

Jessie egy kutyahátizsákot is kapott, amibe Koda azonnal beköltözött, így együtt indulnak a kanadai vadon felfedezésére.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás: dailymail.co.uk

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...