Saját KB bal
Saját KB jobb

Trackimo – mini: nyomkövető kutyáknak

Ezt a kis szerkezetet azok fogják igazán értékelni, akiknek kutyája hajlamos az elkóborolásra. Az izraeli cég első modellje személyi nyomkövetésre szolgált, kutyás verzióját a  barcelonai MWC-n mutatták be.

A Trackimo előnyeit egy gazdinak sem kell túlzottan taglalni. Ha már ti is átéltetek hosszú óráknak tűnő perceket, amíg kutyátokat vártátok vissza, akkor tudjátok, milyen idegölő a várakozás. Végül pedig – legalábbis szerencsés esetben – szívünkről hatalmas robajjal gördül le az a bizonyos kő.

Az aprócska nyomkövetőt egy kis tokba helyezve a kutyus nyakörvére kell rögzíteni. A tracker egy SIM kártyát foglal magában és GPS modullal működik. A feltöltést követően egy gyors regisztráció szükséges a cég honlapján és máris működik.

A telefonszámunk megadása mellett számos nagyon hasznos dolgot is be tudunk állítani, melyek alapján a készülék riasztást fog küldeni, ha bajt érzékel. Például egy bizonyos sebességhatár átlépése után, vagy ha megmozdul a tracker, vagy ha a kutya elhagyja az általunk beállított területet, de akár a telep merülését is jelzi. Az okostelefonra letölthető app pedig a nyomkövető pozícióját mutatja.

A készülékről bővebben a mobilaréna.hu cikkében olvashattok.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás és fotók: mobilaréna.hu, indexkép: trackimo.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...