Saját KB bal
Saját KB jobb

Bonnie, a hős kutyus, aki talán megmentette gazdája életét

A természet szépségeit négylábú barátunk társaságában a legjobb élvezni. Együtt túrázni, kempingezni kutyánkkal talán az egyik, a mindennapi taposómalomból leginkább kikapcsoló dolog.  

Így gondolta ezt néhány héttel ezelőtt Dina Wuest is, aki Bonnie nevű kutyájával indult túrázni Új-Zéland Tararua tartományában. Minden tökéletes volt, de az idillt egy váratlan baleset törte meg. Dina leesett egy szikláról és eltörött a lába.

Bonnie, aki nem először indult túrázni gazdájával, egy kutyahátizsákot is viselt, melyben egyebek között Dina mobiltelefonja is volt.

A balesetet szenvedett hölgy nem látta a kutyáját, mivel az egy szikla takarásában volt, de hallotta, hogy Bonnie próbálja megkeresni a gazdájához vezető legbiztonságosabb utat.

Kb. 1 perc múlva mellettem is volt” – mondta Wuest a The Dodo-nak.

A hölgy kivette a kutya hátizsákjából a telefont, így tudott segítséget hívni. Amíg a helikopterre vártak, Bonnie nem volt hajlandó elmozdulni mellőle.

Összegömbölyödött mellém, és több mint egy órán keresztül ott maradt, egészen a mentőcsapat megérkezéséig” – mesélte Dina.

Bonnie egy kicsit félt a helikoptertől és a mentősöktől, de hamarosan a páros mindkét tagja úton volt a kórház felé.

Dina most már lábadozik, köszönhetően Bonnie-nak, aki pontosan tudta, mit tegyen, hogyan segítsen megmenteni a gazdit.

 

Nézzétek meg ezeket a kempingezős – túrázós gyönyörű fotókat is.

A természet csodái, az erdők csendje, a patakok hűs medrei itthon is várnak minden kikapcsolódni vágyó két-, és négylábút. Válogassatok a szebbnél szebb kirándulóhelyek közül!

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás: thedodo.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...