Kutyavonat – egy 80 éves nyugdíjas vonatot barkácsolt kutyáinak

A texasi Fort Worth-ben élő Eugene Bosticknak és kutyáinak van a legmenőbb vonata a világon. A 80 éves nyugdíjas ugyanis azzal tölti a napjait, hogy működő vonatot készít megmentett kutyáinak, és így tesznek szórakoztató túrákat a környéken és a környező erdőkben. 

Eugene és testvére, Corky egy zsákutcában élnek, így sajnos gyakran kell szembesülniük azzal, hogy az emberek itt igyekeznek megszabadulni kutyáiktól. Eugene elkezdte befogadni a kidobott négylábúakat, és amellett, hogy enni adott nekik, helyet is biztosított számukra, ráadásként pedig, úgy érezte, a szórakozásukról is gondoskodnia kell. 

Elkezdtük etetni őket és az állatorvoshoz is elvittük a befogadott kutyákat ivartalanításra. Kényelmes helyet biztosítottunk számukra, hogy boldogan élhessenek” – mondta Eugene a Dodo-nak.

Kezdetben csak 4-5 kutya volt, akik még a traktoron is elfértek, ha gazdájuk úgy döntött, hogy ideje világot látni, aztán ahogy növekedett a létszám, ki kellett találni valami más megoldást.
Ekkor Eugene műanyag hordókat vásárolt, lyukat vágott bennük és kerekeket tett a hordók alá, végül pedig összekötötte őket, majd a traktorhoz erősítette a kocsisort.

Valahányszor meghallják a traktor hangját, nagyon izgatottak lesznek” – mesélte boldogan a nyugdíjas.

Hetente kétszer indul útjára a kutyavonat, és mint a videó is mutatja, az ebek tényleg rendkívül élvezik a vonatozást.

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás: boredpanda.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...