Saját KB bal
Saját KB jobb

Egy kis csalás és ámítás

Láttatok már olyan képet, amely abszolút visszaadja a kutya egyéniségét? Egy gazdi néhány ügyes Photoshop megoldással most bemutatja kutyája valódi egyéniségét.

Mitch Boyer néhány hónappal ezelőtt kezdte a tacskójáról, Vivianról készült képeit egy kicsit átalakítani a Photoshoppal. Elmondása szerint a kutyus óriási egyéniség, így ennek nyomatékot is szeretett volna adni a fényképeken. A képek Vivian „valódi méretét” ábrázolják.

Vivian a tacsi4.jpg

Vivian a szűk családban született, mivel Mitch húgának kutyája, Gogo volt a boldog kutyamama. A férfi azonnal beleszeretett a kiskutyába, amikor élete második napján meglátta a csöppséget és úgy döntött, hogy magához veszi.


Vivian mindig kitölti a rendelkezésére álló helyet a kanapén

Vivian a tacsi5.jpgAzóta rengeteg kalandon mentek keresztül ők ketten. Az Egyesült Államok négy államában és öt városában tíz különböző lakásban és házban éltek már.


A legtöbb tacskó azt hiszi magáról, hogy nagykutya, de Vivian tényleg hatalmas
 

Vivian a tacsi.jpgMost Brooklynban telepedtek le, talán véglegesen. Itt nagyon jól érzik magukat és Vivian úgy gondolja, hogy mérete pont passzol a városhoz. Mitch-et ez inspirálta arra, hogy egy gyerekkönyv készítésébe fogjon, melynek a „Vivian the Dog Moves to Brooklyn”, azaz „Vivian kutya Brooklynba költözik” címet adta.


Vivian New YorkbanVivian a tacsi1.jpg

Vivian elemózsia-vadászat közbenVivian a tacsi2.jpg

 

Nézzétek meg, egy-egy érdekes szögből készített fotó mennyire becsapja a szemet:

Valóban léteznek óriás kutyák?

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás: boredpanda.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...