„Hivatalosan” is kutyás strand nyílt a Tavirózsa Kempingben

A délegyházi Tavirózsa Kemping már kétszer nyerte el pályázatunkon az „Év kutyabarát helye” megtisztelő címet. Talán ez nem is véletlen, hiszen a Kemping igazi kutyaparadicsom, ahol arra is lehetőség van, hogy a négylábúak együtt fürödhessenek a gazdájukkal.

A Tavirózsa Kemping mindössze 30 km-re található Budapesttől, gyönyörű környezetben a délegyházi tavak partján. A kemping tulajdonosai, Kotlár Andi és Varga Gábor nagy kutyabarátok, így nem is volt kérdés, hogy a Tavirózsában a négylábú családtagok is megbecsült vendégek.

A kutyusoknak a gazdival töltött közös vakáció mellett arra is lehetőségük van, hogy a Kemping strandján együtt csobbanhassanak a kétlábúakkal.

Örömmel osztjuk meg veletek, hogy a hétvégi Kutyás Tavi Party keretében a Tavirózsa Kemping strandja „hivatalosan” is kutyabaráttá vált. A rendezvényen ünnepélyes keretek között adtuk át a Kutyabarát.hu által kidolgozott  „Strand Etikett” -et a tulajdonosoknak. Az illemszabály azokat az alapvető tudnivalókat tartalmazza, melyek elengedhetetlenül fontosak ahhoz, hogy minden felelős kutyatartó kulturáltan strandolhasson kutyájával.

Bízunk abban, hogy „Strand Etikett”- ünkkel hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy kutyás és nem kutyás vendégek, strandolni vágyók békésen megférjenek egymás mellett.

Kérünk minden felelős gazdit, hogy az illemszabályokat minden kutyabarát strandon tartsa be, és ne felejtse el összeszedni kutyája végtermékét, mert most már mindenki tudja, hogy „A kakitündér nem létezik

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...