Saját KB bal
Saját KB jobb

Egy fergeteges hangulatú Kutyás Tavi Party

Szombaton Délegyházán, a Tavirózsa Kutyás Kempingben egy igazi kutyás bulin, a Kutyás Tavi Partyn jártunk. Az „Év kutyabarát helye” megtisztelő címet már kétszer elnyert Kempingnél tökéletesebb helyszínt nem is nagyon lehetett volna találni egy jó hangulatú kutyás találkozóhoz.

Az Ebárvaház javára megrendezett jótékonysági rendezvényen már reggel gyülekezni kezdtek a kíváncsi két-, és négylábúak. A nap sütött, az idő több mint kellemes volt, így nem csoda, hogy a tópart hamar benépesült.  Ez a nap a kikapcsolódásról, pihenésről, szórakozásról és a jókedvről szólt. Kis-, és nagykutyák, gazdik, kutyákat imádók, gyerekek és felnőttek élvezték a Tavirózsa Kemping vendégszeretetét, miközben érdekes előadások és játékok színesítették a programot.


fotó: hopeonline.hu

 A nap házigazdája Müller Attila volt, de a rendezvényt megtisztelte a Pa-Dö-Dö és Cooky is. Volt jó zene, eszem-iszom és dinom- dánom. Az Ebárvaház divatbemutatót tartott örökbefogadható védenceikkel, a Kutyaelsősegély jóvoltából meghallgathattuk, hogy mi a teendő, hogyan tudunk segíteni kutyánkon baj esetén, mi pedig a felelős kutyatartás fontosságára hívtuk fel a jelenlévők figyelmét.


fotó: hopeonline.hu

A délelőtt a csapatjátékok jegyében telt, öröm volt látni, hogy szinte mindenki boldogan vett részt a játékban.


fotó: ebarvahaz.hu

A pillanatok alatt összekovácsolódott csapatokban kutyák és gazdik vidáman, együtt oldották meg az ügyességi és a bevállalós feladatokat. A kutyás szépségversenyre pedig majdnem minden jelenlévő kutyát beneveztek, így a zsűrinek bizony nem volt könnyű dolga.


fotó: hopeonline.hu

A nap végére sajnos a vihar is megérkezett, és az eső miatt a tervezettnél előbb kellett befejezni a bulit, de ennek ellenére egy szuper, felejthetetlen napot tölthettünk együtt mi kutyások!

Köszönjük Suhai Évának a remek szervezést és a Tavirózsa Kempingnek, hogy helyszínt biztosított ennek a nagyszabású rendezvénynek.

Azoknak, akik ezúttal nem tudtak eljönni, egy kis ízelítő Batár Gábor jóvoltából:

Jövőre veletek ugyanitt!

 

(kutyabarát.hu)

Fotók: Hopeonline.hu, Ebárvaház.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...