Kutyabarát Ki Mit Tud – III. forduló

Folytatódik a nagysikerű kutyabarát kvízjáték. A III. fordulóban a kutyás meséké, filmeké és könyveké a főszerep.

Emlékszel még gyermekkorod kedvenc kutyás filmjeire? Azóta is mindent megnézel, elolvasol, amiben négylábúak szerepelnek? Akkor a helyes válaszok megtalálása nem fog gondot okozni 🙂

Tedd próbára tudásodat!

Mikor játszhatsz: május 18 – 23.

Eredményhirdetés: május 28.

 

KATTINTS ÉS TESZTELD TUDÁSODAT!

A kvíz részletes szabályairól  ITT olvashatsz!

Mit nyerhetsz?

A kvíz kérdéseire helyesen válaszolók között a Metropolis Media Kiadó által megjelentetett, 3 könyvből álló 3 db kutyás könyvcsomagot sorsolunk ki.

Kubinyi Enikő, Miklósi Ádám: Csányi Vilmos Kutyaakadémiája

Mund Katalin: A kutyaetológia kulisszatitkai

Richard Adams: Gazdátlanok

 

Nem nyertél? Ne aggódj, kapsz +1 esélyt!

Ha minden hónapban velünk játszol, minden kvízt és kérdőívet kitöltesz, automatikusan indulsz a főnyereményért.

Főnyeremény:

2 napos családi kutyás hétvége a Hotel Grante Esztergom *** felajánlásával

A kvízt a Galaktika Magazin kiadója a Metropolis Media Group Lap-, és Könyvkiadó Kft és a Hotel Grante Esztergom*** támogatja.

Metropolis Media Group Kft.

A Metropolis Media a legnagyobb magyar science fiction profilú kiadó, amely egyúttal elkötelezettje a tudománynak, a kortárs irodalomnak és a szórakoztató olvasmányoknak is.  Zászlóshajónk, a tudományos fantasztikus irodalmat hazánkban bemutató Galaktika Magazin 1972-ben indult útjára, 2004 óta pedig megújult formában olvasható, nagy hangsúlyt fektetve immáron a tudományos ismeretterjesztésre is. 2013-ban útjára indult a magazin exkluzív, bővített változata is, a Galaktika XL.

Kubinyi Enikő – Miklósi Ádám: Csányi Vilmos Kutyaakadémiája (újrakiadás) 
A könyvet az ELTE Etológia Tanszékének munkatársai állították össze az elmúlt húsz év ebviselkedés-lélektani felfedezéseiről, a professzor úr 80. születésnapja alkalmából. Az igazán élvezetes kötet tökéletes olvasmány lehet kutyásoknak, érdeklődőknek és Csányi-rajongóknak egyaránt.

Richard Adams: Gazdátlanok 
Két kísérleti állatnak sikerül megszökni egy kutatólaborból, és a szabadságvágytól vezérelve kóboréletbe kezdenek az északnyugat-angliai tóvidék gyönyörű tájain. Idilljüknek ismét az emberek beavatkozása vet véget…

Mund Katalin: A kutyaetológia kulisszatitkai 
A könyvből megtudható, hogyan lehet kísérletek révén tudományosan is bebizonyítani, amit a gazdák mindig is tudtak: a kutya az ember legjobb barátja. A kötet egyaránt izgalmas csemegét nyújt a kutyakedvelők és az etológia iránt érdeklődő olvasók számára.

Ha esetleg nem Te vagy a három szerencsés nyertes egyike, akkor se búslakodj, a könyveket megvásárolhatod a Metropolis Media Kiadó szerkesztőségében, vagy megrendelheted a Galaktikaboltban.

Hotel Grante Esztergom***

A 2014. évi Év Kutyabarát helye különdíjasa a Szálloda kategóriában, 2015-ben pedig a legtöbb közönségszavazatot elnyert szálloda.

A Hotel Grante*** 2001-ben épült, jelenleg 11 vendégszobával működik, összesen 35 vendéget tudnak kényelmesen elhelyezni.

 3 érv, ami miatt érdemes a Hotel Grante-t választani:

– Nagy alapterületű stúdió szobák, vagy apartman, ahol elfér az egész család és biztosított a kényelmes pihenés

– A hotel tágas kertjében és a tó partján játszhatnak a gyerekek és a kutyák is

–  A Hotel mesterszakácsa állítja össze a vacsoramenüket a kedvezményes csomagajánlatokhoz, amikkel Ön egyszerre pénzt takarít meg és válogatott kulináris élményekben is részesül

Ingyenes szolgáltatások: parkolás, WiFi, asztalitenisz, biliárd, fa a tűzrakóhelyhez + nyársak, asztali társasjátékok

12 év alatti gyerekek a szülők szobájában felár nélkül lakhatnak!

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...