Saját KB bal
Saját KB jobb

Tíz éves a Futrinka Egyesület, tíz éves a tacskó fajtamentés

A Futrinka Egyesületet 2006-ban alapította egy aprócska csapat, alig tíz fő. Azt a célt tűzték ki, hogy egy olyan állatvédelmi szervezetet hoznak létre, amely megbízhatóan, felelősen és a kutyák érdekeit, igényeit szem előtt tartva működik, és esélyt ad olyan kutyáknak is, akiket mások elaltatnának. Az esélytelenek mentése ezért lett az Egyesület alapfeladata, és ehhez jöttek a fajtamentések, közöttük a tacskó fajtamentés is.

A 10 éves születésnapot több körben ünnepli a Futrinka Egyesület, a sort a tacskó fajtamentés bulija nyitja, melyre 2016. április 17-én vasárnap 14 és 18 óra között kerül sor a belvárosi Anker't szórakozóhelyen  (Budapest, VI. ker.  Paulay Ede u. 33.).

A rendezvényre nem csak a tacskó tulajdonosokat, hanem minden, kutyát szerető embert várnak a szervezők, és természetesen kutya is vihető, ha bírja a tömeget, a zajt, a sok másik kutyát.

Lesz szülinapi torta, fotós sarok, ahol a Vizslafotózás becsületkasszás, jótékonysági fotózásra várja a kutya-gazdi párosokat. Jut idő a beszélgetésre, tapasztalatcserére, különféle ajándéktárgyakat is lehet majd vásárolni, de ahogy azt már megszokhattuk, a szervezők most sem csak magukra gondoltak.

Két, embereket támogató szervezet segítségével a rendezvényen adományokat gyűjtenek a rászoruló családok számára.

Mindenféle hasznos holmit szívesen fogadnak:

– tartós élelmiszer 
– használt tavaszi és nyári ruha 
– gyermekruha 
– ágyneműhuzatok 
– tisztítószerek 
– játékok 
– vitaminok 
– háztartási kisgépek

Az InDaHouse és az Adománytaxi segít abban, hogy a rendezvényen összegyűlt adományok eljussanak azokhoz, akiknek erre a legnagyobb szükségük van.

A rendezvényre bárki hozhat adományt!

Egy tábla csokoládé is hatalmas segítség!

 

További információk az esemény Facebook oldalán.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Forrás: Futrinka Egyesület Tacskó Fajtamentés, fotók: Vizslafotózás
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...