Saját KB bal
Saját KB jobb

Csütörtökön Uberrel rendelhetsz kiskutyát játszani!

Ilyen kezdeményezést még mi sem láttunk: az Uberrel mentésre váró kiskutyákat rendelhetsz, hogy megsétáltathasd őket, ezzel több kutyás civil szervezetet is támogathatsz.

Oldalukon ezt írták:

“Itt a tökéletes alkalom, hogy pihenőt tarts a munkahelyeden. Magyarországon most először küldünk szőrös stressz űzőket oda, ahová te szeretnéd! Az UberPUPPIES célja, hogy felhívjuk a figyelmet a menhelyen élő kutyákra és az örökbefogadás fontosságára.

Március 10-én, csütörtökön, 12.00-16.00 óra között, az applikációban válaszd az UberPUPPIES-nézetet, és hívj terápiás- és menhelyről mentett kutyát, kísérő trénerrel! Legyél akár otthon vagy az irodában, negyed órára elviszünk neked egy kutyust, amelyet megsétáltathatsz vagy játszhatsz vele. Előreláthatólag nagyon magas lesz a rendelési szint, ezért azt javasoljuk, hogy próbálkozz türelmesen. 

*Amennyiben megrendeled bármelyik kutyust a munkahelyedre, elsőként kérünk bizonyosodj meg róla, hogy az irodád, illetve az épület is kutyabarát, illetve, fontos, hogy ne legyen kutyusokra allergiás ember a közeledben. 

Szeretnéd, hogy az Uber állja a kutyarandid? Mondd meg egy kollégádnak aki még nem használja az Ubert, hogy regisztráljon és használja az “UBERKUTYUS” kódot, hívjatok egy kutyust a speciális autónézeten keresztül és az Uber fogja fizetni a pénzt. 

Az UberPUPPIES díja 3 ezer forint, de az adomány ennél nagyobb is lehet! Az akcióból befolyt teljes összeget a Tükör Módszer segítségével, a családbarát- és felelős kutyatartás jegyében, az alábbi menhelyeknek adományozzuk: Etyeki Állatvédők EgyesületeKóborka MenhelySzentendrei Árvácska Állatvédő EgyesületNoé Állatotthon.

Köszönjük, ha Te is segítesz!”

Uber Budapest

Videót is találsz az Uber Facebook oldalán.

Forrás: https://newsroom.uber.com/hungary/uberpuppiesmagyar/ 

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...