Kutyabarát KI MIT TUD

Március 1-én indul a Kutyabarát Ki Mit Tud, a kutyás kvíz, ahol tesztelheted tudásod, mi pedig díjazzuk azt: a szerencsések minden témakörben értékes nyereményekben részesülhetnek, illetve mindenki, aki játszik indul a főnyereményért is, ami egy 2 napos hétvége 2 főre (+ kutyára) az Év Kutyabarát Szállodájában, a Hotel Grante Esztergomban!

Már csak néhányat kell aludni, és február végével elköszönünk a téltől. Legalábbis mi nagyon bízunk benne, hogy a húsvét idén nem a hólapátolás jegyében fog telni. A néhány nap múlva beköszöntő tavasz pedig mindig valami újnak a kezdetét jelzi. Nincs ez másképp az idei évben a Kutyabarát háza táján sem.

Március 1.-től egy 7 hónapon át tartó kvíz- és kérdőíves játékra szeretnénk invitálni Benneteket. Ez egy igazi Kutyabarát játék lesz, csupa-csupa kutyás kérdéskörrel. Minden hónapban egy-egy adott témakörben teszünk fel 13+1 kérdést, illetve kérdőíveinkben a felelős kutyatartás témájában tudakozódunk. A témaköröket igyekeztünk változatosan összeállítani, olyan kérdéseket feltenni, melyek megválaszolásával megtudhatjátok, hogy mennyire vagytok  „topon” a kutyákkal kapcsolatos kérdésekben. Természetesen ez a néhány kérdés csak az adott téma rendkívül kis szegmensére irányulhat, de az ismeretterjesztés mellett most inkább maga a játék a fő cél.

Milyen témaköröket tervezünk a kvízben és a kérdőívekben?

Lesznek a kutyák táplálásával, mozgásigényével kapcsolatos kérdések, kíváncsiak vagyunk arra, hogy mennyire tudjátok, mi jellemző az egészséges kutyára, és mit tegyetek baj esetén. Sétálni, játszani kutyájával mindenki szeret, de nem mindegy, hogy ezekhez a tevékenységekhez milyen eszközöket használunk. Tudjátok például, hogy mire jó a „kombinált póráz”, vagy milyen a jó kutyajáték? 

Kutyáink etetésével kapcsolatban számos vélemény van. Mindenki másra esküszik, vannak olyanok, akik naponta külön főznek Kedvencüknek, egyre többen csatlakoznak a BARF, azaz a nyers etetés híveihez, és persze talán a legtöbben azok vannak, akik az üzletekben kapható konzervekkel, száraztápokkal etetik négylábúikat. Ezekből pedig rendkívül széles a választék, és rendszeresen megjelennek a külföldi újdonságok is. Mennyire követitek ezeket, tudjátok-e, melyik táp tartalmaz gránátalmát, vagy melyik tápnak a legmagasabb a hústartalma?

Ha játék, akkor irány vissza a gyermekkorba. Felelevenítjük a gyermekkori mesékben, filmekben szereplő négylábú főszereplőket, emlékeztek még rájuk?

Játssz velünk, és ha szerencséd is van nyerhetsz!

Természetesen, mint minden játékban, nálunk is vannak nyeremények. Partnereink jóvoltából a kérdésekre helyesen válaszolók között értékes ajándékokat sorsolunk ki. Az, hogy pontosan mit lehet nyerni, egyelőre maradjon meglepetés! Viszont annyit már most elárulunk, hogy érdemes velünk játszani. Aki ugyanis minden kvízt kitölt, és a rövid kérdőíveinkre is válaszol, megnyerheti a főnyereményt, ami nem más, mint egy két személyre szóló hétvége Esztergomban, melyet a 2015. évi „Év Kutyabarát helye” pályázat szálloda kategória nyertese, a Hotel Grante *** ajánlott fel. Naná, hogy ide a kutyádat is magaddal viheted!

A nyereményeket felajánló partnereink: Hotel Grante*** Esztergom, Óbudai Kulturális Központ Békásmegyeri Közösségi Háza, GranataPet, Platinum Magyarország Kft, Metropolis Media Group Kft, Bol-Dog kutyanyakörv, Kis Anna a Kutyaelsősegély című könyv szerzője, a Kutyabarát.hu, illetve a játékok alatt folyamatosan csatlakozó partnereink.

A játék szabályzatát ITT tudjátok elolvasni.

Kövessetek bennünket, játsszatok velünk hónapról hónapra!

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...