Vissza a télbe: Egy havas séta Hugh Jackman –nel

Nem marja ki a só Dali és Allegra tappancsait sem, mivel gazdájuk, Hugh Jackman nemcsak arra ügyelt, hogy saját maga ne fázzon meg, amikor január végén Manhattanban sétálni indult, hanem szeretett kutyáira is kutyacipő és meleg kabátka került.

Dali, a fehér francia bulldog fekete kabátja passzol a híres gazdiéhoz, és a kék cipőcskék pedig kiemelik fehér színét. Allegra-ra, a karamell színű uszkár-terrier keverékre pedig amolyan csajos piros cipő és sárga kabátka került.

A 46 éves sztár pedig alaposan a fejébe húzta a sapkáját, és még egy napszemüveggel is álcázta magát, hogy inkognitóban maradhasson a kutyasétáltatás alatt. Bár ez, mint láthatjuk nem igazán jött be neki J, egy szemfüles fotósnak sikerült megörökítenie a séta pillanatait. 

Míg a bulldog engedelmesen sétált gazdája mellett, a kis uszkár-terrier keverék leányzó igyekszik átvenni a séta irányítását. Ő a Jackman család legújabb tagja, karácsonyi ajándék volt Jackman-ék számára, akivel tulajdonképpen saját magukat lepték meg. Ezután legalább Dali sem fog unatkozni négylábú barátnője társaságában. Aztán, hogy a jövőben Allegra fog „normálisan” sétálni, vagy ezután Dali is „vontatja” maga után Hugh Jackman-t, vagy a család többi tagját a későbbiekben elválik. 

 

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Index kép: newslocker.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...