Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyával rendel a gyerekorvos, feljelentették

Kutyájával rendel egy budapesti gyerekorvos. Másfél éve minden rendelésre viszi magával, azt mondja, nagyon sokat segít neki, mert a gyerekek megnyugszanak, amikor a közelükben van. Van, akit korábban csak nagyon nehezen tudott megvizsgálni, de amióta Rex ott van, már gyerekjáték. Az orvost viszont valaki feljelentette Rex miatt – olvasható a Tények.hu oldalán.

A kutya azóta teljeskörű egészségügyi vizsgálaton esett át, kiderült, hogy semmilyen kockázatot nem jelent a gyerekekre.

1,5 éve viszi magával az ügyeletre és a rendelésre a kutyáját a budapesti gyerekorvos. Azt mondja: Rex nagyon jó hatással van a gyerekekre, ha a kutya ott van, olyan vizsgálatokat is engednek, amiket előtte nem.  A szülők többsége is azt mondja: mióta Rex a rendelőben van, a gyerekek is szívesebben mennek az orvoshoz.

Valakinek mégsem tetszett az orvosi rendelőben tartózkodó kutya. Egy szülő feljelentette a gyerekorvost. Rex gazdája emiatt állategészségügyileg teljes körűen kivizsgáltatta a kutyát. A papír a rendelő bejáratánál van kifüggesztve, bárki elolvashatja. Mellette pedig a tájékoztató szöveg arról, hogy a rendelőben kutya van, aki semmilyen egészségügyi kockázatot nem jelent, de akit ez esetleg zavar, jelezze.

Rex most lelki terápiás segítő kutyaként dolgozik gazdája mellett.


Kép forrása: Eb Ovo Egyesület / Facebook

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Forrás: tenyek.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...