Saját KB bal
Saját KB jobb

A minőség tanúsítva

Manapság egyre tudatosabban élünk, vásárolunk és étkezünk. Sokunkat érdekel, hogy ténylegesen mi van a csomagolásban és nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy amit megeszünk, megiszunk, az valóban friss és ellenőrzött minőség legyen. Nem meglepő, hogy ugyanez a tendencia igaz a kutyatáp választásunkra is. 

Azok a gazdik, akik úgy gondolják, hogy a kutya családtag, ugyanolyan fontos, hogy a család négylábú tagja is megkapja ugyanazt a figyelmet a táplálása során, mint amit a saját étkezésére fordít. Ugyanakkor be kell, hogy lássuk, a kutyatápok világában gazdi legyen a talpán, aki magabiztosan eligazodik. Az sem titok, hogy az egyre gyakrabban hallott kutyatápokkal kapcsolatos botrányok, termékvisszahívások sem segítik elő a könnyű döntést.

Azt tudjuk, hogy a kutya húsevő és emiatt az még nem szokott gondot okozni, hogy megnézzük a csomagoláson, hogy a hús, a fehérje mekkora arányt képvisel a többi összetevőkkel szemben. Talán még arról is sokan tudunk, hogy nem mindegy milyen alapanyagból származik a szénhidrát tartalom, és, hallottuk már azt is, hogy fontos, hogy a táp gluténmentes legyen.

Ha ezeket tudjuk, akkor már jó úton járunk. Bár sajnos finoman szólva is csak az út elején. Mindenképpen érdemes elmélyülnünk a témában, de kezdhetjük rögtön azzal, hogy egy olyan tápmárkát választunk, amely minőségtanúsítványt szerzett a termékei minőségét illetően. A minőségtanúsítvány lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy teljesen átlátható, egyértelmű és könnyen érthető módon tájékozódjanak a bevizsgált termék tulajdonságairól, mint például a garantált összetétel, bevizsgált gyártási eljárás, csomagolás stb.


A TÜV egy németországi alapítású, de immáron a világ 65 országában jelenlévő, világszerte elismert, vezető minőségbiztosítással foglalkozó szervezet. A TÜV logo a bizalom forrása, és a világ minden táján a független, pártatlan szervezet által bevizsgált biztonság és minőség szimbólumaként ismerik.


A PLATINUM kutyatáp világszerte az első márka, amely a friss hús felhasználására vonatkozóan elnyerte a TÜV Rheinland tanúsítványát. A forgalmazó számára ez a jelölés azon törekvés igazolása, hogy termékeiket egyértelműen és átláthatóan deklarálják, valamint hogy a kutyák számára a fajtának megfelelő táplálékot biztosítsanak, amelynek alapja és fő összetevője a sok friss hús.

A PLATINUM legalább 70% friss húsból EXTRUDÁLÁS NÉLKÜL, kíméletes párolással készül. A csomagoláson feltüntetett összetevők listája megfelel a valós tartalomnak.

A TÜV Rheinland tanúsítvány azt is igazolja, hogy a PLATINUM kutyatáp

– génmanipulációtól mentes

– nem tartalmaz gluténtartalmú összetevőket

– nem tartalmaz mesterséges színező- és ízesítő anyagokat

A TÜV Rheinland tanúsítvány nem csak egy egyszeri vizsgálat eredménye. A TÜV a későbbiekben is felügyeli a gyártást, így a rendszeres ellenőrzések által is biztosított a folyamatos magas minőség. A tanúsítvány elérhető minden PLATINUM termék csomagolásán, garantálva annak prémium alapanyag felhasználását, kíméletes és egyedi gyártási eljárását, adalék-, színezék és ízfokozóanyag mentességét.

Bővebben a TÜV tanúsítványról: http://www.platinum-natural.hu/tuv_rheinland_tanusitvany

 

 

 

 

(X)

(kutyabarát)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...