Megszökött, eltűnt, elveszett vagy ellopták? Együtt megtaláljuk!

Akinek megszökött már a kutyája, vagy kóborolt el a macskája, lopták már el az autóját, biciklijét, vagy a gyereke elcsatangolt már, tudja milyen pokoli érzés ez. Most már azonban nem vagyunk egyedül a bajban! A FindLost24  mobil közösség segít a megtalálásban! A Kutyabarát.hu az elsők között csatlakozott a kezdeményezéshez. Csatlakozz hozzánk Te is!

A megoldás a zsebünkben van – FindLost24 

Értékeinkre, legyen szó akár háziállatainkról, számunkra fontos személyekről vagy tárgyainkról, sajnos nem minden esetben tudunk a nap 24 órájában figyelni és vigyázni. Előfordul, hogy elcsatangol, elveszítjük, vagy ellopják tőlünk, és az idő múlásával egyre inkább csökken a megtalálás esélye.

A siker szempontjából az első 24 óra kritikus lehet! Ha ezen idő alatt minél több, környezetünkben lévő emberhez eljutatjuk elveszett háziállatunk, tárgyunk, vagy akár szerettünk fotóját jelentősen megnő a siker esélye.

Ebben segít a FindLost24 mobil alkalmazás, mely ingyenesen letölthető androidra és iPhone-ra egyaránt.

A közösséghez csatlakozók saját biztonsági kincstárukba menthetik kedvenc háziállataik, családtagjaik, gépjárműveik, személyes tárgyaik fotóit és alapadatait így – szükség esetén – egy gombnyomással megoszthatják a közösség tagjaival. Az alkalmazás elküldi a térképet és az adatokat a közelben lévő összes közösségi tagnak, akik így már a kritikus időn belül segítenek rátalálni eltűnt kedvencedre vagy értékeidre.

A FindLost24 kereső alkalmazást egy magyar fejlesztő csoport dolgozta ki, jelenleg 18 nyelven érhető el, és a világ számos országában nagy sikerrel működik. A közösség tagjainak a száma napról-napra növekszik, az indulás óta már közel ötezren regisztráltak – tájékoztatott Schőn Péter country manager.

A hasznos alkalmazásról a Tények 2016.01.04-i adásában számolt be:

Csatlakozz Te is a Nemzetközi Állatmentő Mobil közösséghez, töltsd le, és népszerűsítsd az alkalmazást, hogy ha megtörténik a baj, minél többen a segítségedre lehessenek.

Nézd meg az alkalmazást bemutató korábbi cikkünkben szereplő videókat is.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...