Saját KB bal
Saját KB jobb

Megmentették a kóbor kutya életét

A szerencsétlen, beteg állatra az út szélén találtak rá, szőre kihullott, és éhségtől szenvedett. De 2 hónap alatt igazi csodát tettek vele a gondozók, és most már újra boldog. Megható videón követhetjük végig a gyógyulását – írja oldalán a Nők Lapja Café..

Az indiai Animal Aid állatmentő csoport bukkant rá a kóbor kutyára, reménytelennek tűnő állapotban volt. Szőre kihullott, a bőre teli volt sérülésekkel. Éhségtől szenvedett, és a kiszáradás határán állt. Az út szélén összekuporodva olyan elkeserítő látványt nyújtott, hogy a gondozók nem kockáztathatták meg, hogy esetleg elszalad, hálóval fogták be, hogy biztos segítséghez jusson.

Először annyira kimerült volt, hogy az ételt is alig tudta magához venni, és ahogy a simogatásra reagált, abból látszott, hogy nagyon-nagyon régóta nem érintették meg.

A bőre 10 nap alatt gyógyult meg, és a kiszáradástól is sikerült megmenteni. De a történetnek itt szerencsére még nincs vége: 2 hónap elteltével a kutyus új erőre kapva, boldogan játszik a gondozókkal és a többi kutyával.

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Forrás: Popsugar, nlcafe.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...