Saját KB bal
Saját KB jobb

Én vagyok a kedvenc állatom – írta Dolák-Saly Róbert

A Madáretető, a Boborján és az Agyatlantisz, avagy az ember tragédia című nagysikerű kötetek szerzője most valami egészen újat ígér olvasóinak: ebben az Igor Lazin által gazdagon illusztrált verseskönyvben kutyák és macskák hangján mesél tökéletesen tökéletlen életünkről – írja ajánlójában a Libri, Dolák-Saly könyvének kiadója.

A kutya- és cicasors önfeledt pillanataitól a gazdiért való aggódáson át a kedvencek lelkének legszőrösebb, önmarcangoló szféráiba jutunk. Az állati olvasnivaló kottákat is tartalmaz, hogy együtt énekelhessünk kedvenceinkkel, hisz:
A kutya is ember,
Csak beszélni nem mer,
Mer' fél, hogy a gazda
Majd jól leugatja 

Nem más, mint a hazai etológia legnagyobbja gratulált Dolák-Saly Róbertnek:

,,Aki ilyeneket tud írni, az nemcsak a kutyákat imádja, de valószínűleg a macskákat is, és teljesen képzett etológus. Az efféle szakember az állatokat természetes környezetükben figyeli meg, és megfigyeléseiről pontos jegyzeteket készít. A fenti jegyzet a legszigorúbb szakmai kritériumoknak is megfelel. Viselkedését illetően a kutya áll, ül, fekszik, és hosszasan várakozik a bolt előtt, ezt minden kynológus tanúsíthatja. Ha belelapoznak a könyvbe, még számos hasonlóan fontos megfigyelésről olvashatnak, persze a macskákról is. 🙂

Gratulálok a Kollégának!” – Csányi Vilmos

Megvennéd a könyvet? Irány a Libri!

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: libri.hu
Képek: sztarklikk.hu, Libri
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...