Husse Agility Kupa És Családi Nap Budaörsön

Szeptember 13-án először került megrendezésre Budaörsön a svéd állateledelt gyártó Husse szponzorálásával és a budaörsi Kutyás Lovas Egyesület szervezésében az országos Husse Agility Kupa, mely egy családi nap keretében zajlott le. 

A remek időben az esemény több száz kutyás családot vonzott ki a Kamaraerdei Hosszúréti Patakhoz, 74 regisztrált kutyus indult a „Husse Agility Szépe” címért és több mint 100 agilitys kutya mérhette össze a tudását!

A szervezők rengeteg érdekes programmal készültek, több kutyás bemutató mellett a rendőrkutyás bemutatót élvezték a gyerekek a legjobban. A jótékonysági tombolára rengeteg felajánlás érkezett, ennek és a lelkes tombolaárusoknak köszönhetően több mint 100.000 Ft-ot sikerült összegyűjteni, aminek teljes bevételéből az Ebárvaház lakói Husse tápokat kaptak. Az agility verseny is szuper eredményekkel zárult,  a Magyar Agility Bizottság is büszke lehetett tagjaira, mivel a versenyzők nevezésén kívül több mint 40 támogatói nevezést is kaptak, melynek befolyt összegéből a tagokat segítik eszközök és ruházat vásárlásával.

A nagy érdeklődésre való tekintettel jövőre is várható hasonló kutyás családi rendezvény.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...