Apropó! Petphoto!

A vizslafotózás kapcsán már megismert Göblyös Péter és társa, Andrea június elejétől új műteremben várja az alanyokat. És mostantól már nem csak kutyákat és gazdáikat!

Péter már 3. éve, hogy tudatosan és immár nem csak másodállásként foglalkozik fotózással. Mint mondja, saját kutyáik – Oszi és Füge mellett -, az általában hiperaktív vizslákon edződtek, így az elejétől nem okozott számukra gondot, hogy az olykor pajkosabb, nagyobb mozgásigényű kutyákat is lencsevégre kapják.

Idén nyáron azonban több újdonsággal rukkoltak elő. „Bár a nevünk azt sugallja, hogy csak vizslákat fotózunk, és a szakmát, a tapasztalatokat velük szereztük eleinte, ezzel ellentétben már a kezdetektől fotóztunk bármilyen blökit. És a kör szépen bővült macskákkal, újabb és újabb kisállatokkal.” – mesélte Péter.

Először télen fogalmazódott meg bennük, hogy a stúdió, ahol a gazdákat fogadták állataikkal, már szűkösnek bizonyul. A környezet sem volt a legmegfelelőbb, hiszen nem csak a kutyáknak, de gazdáiknak is megterhelő emeleteket sétálni. Ráadásul ha a kutya jelez, hogy dolga van, akkor bizony a kényelmetlenség esetleg fokozódik. Éppen ezért gondoltak egy nagyot, és költöztek.

Június elsejétől az igen tágas, zöldövezeti, kerttel rendelkező, minden szempontból állatbarát zuglói stúdióban várják régi és új ügyfeleiket. A stúdió amellett, hogy minden állattartó igényeit kiszolgálja, a különleges berendezésének, mobil és interaktív tereinek köszönhetően is eltér a megszokott galériáktól.

A május végén megtartott hivatalos megnyitónak azonban nem csak az új stúdió adott apropót. Péter és Andrea, akik a magánéletben is egy párt alkotnak, így munkájukban is félszavakból értik egymást, egy új vonalat indítottak. „Úgy éreztük, hogy most már hivatalosan is meg kell mutatnunk, hogy mire vagyunk képesek, amikor már nem egy kutya áll Péter kamerája elé. Nem mondom, hogy beszélünk az állatok nyelvén, de tény, hogy az évek olyan tapasztalatot adtak a kezünkbe, amivel kis túlzással, akár egy kaméleont is ráveszünk a színváltoztatásra egy jó fotó érdekében.” – mondja nevetve Andrea. És aki ismeri őket, tudja, hogy nem túloz.

Péter és Andrea az alábbi címen várja az érdeklődőket:

www.petphoto.hu, www.vizslafotozas.hu

Műtermünk a Városliget mellett található, a XIV. Laky Adolf u. 82. szám alatt

Göblyös Péter

Telefon: +36 30 436 1420
Email: [email protected]

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...