Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyás frizbi EB-t rendez Magyarország!

Immáron tradicionális a minden évben megrendezésre kerülő DOG CHOW Kutyasport Majális, amely ezúttal mérföldkőhöz érkezett: Magyarország adhat otthont a gyereknapi hétvégén megrendezett kétnapos Európa Bajnokságnak, melyre több mint 10 országból várhatóak négylábú és kétlábú nevezők.  Az ingyenes rendezvény nemcsak a hivatásos versenyzőknek tartogat meglepetéseket, az egész napos kutyás sport bemutatók és gyerekprogramok mellett a kutyával érkezők szakértőkhöz fordulhatnak, valamint kipróbálhatják a Dog diving medencét is. 

A kutyás frizbi egy, a 70-es évek óta népszerű kutyás sport, amely arra épít, hogy a kutyáknak óriási a mozgásigénye, amit gazdájukkal a közösen, játékosan lehet kielégíteni. Az Észak-Amerikából származó sport 2001-ben érkezett hazánkba, majd 2007-ben szervezték meg az első versenyeket, amelyek olyannyira sikeresek voltak, hogy 2012-ben már Európa Bajnokságnak adhatott otthont Magyarország. Idén, 2015-ben pedig ismét lehetőséget kaptunk arra, hogy mi fogadjuk Európa kutyás frizbiseinek krémjét a DOG CHOW KutyaSport Majális keretében.

A DOG CHOW KutyaSport Majális szervezői nemcsak a frizbi versenyre, de egyéb szórakoztató kutyás programokra is koncentrálnak, bevonva ezzel azokat is, akik csak szórakozni szeretnének családjukkal és kedvenceikkel. Ennek keretében felépül egy flyball pálya, amelyet bárki nyugodtan kipróbálhat, illetve egy dog diving medence is, amelyben a legügyesebb kutyusok mártózhatnak meg. A gyereksarokban arcfestéssel és kézműves foglalkozásokkal várják a kicsiket, kutyás szakértőkkel a gazdikat és a kutyusaikat, illetve számos kutyás bemutatóval az egész családot!

Gyereknapon látogass ki te is a Városligetbe, és vegyél részt egy igazi sportos kutyás rendezvényen!

Időpont: 2015. május 30-31. 10.00-18.00

Helyszín: Városliget, IX. kerület, Olof Palme sétány mögött

Házigazda: Barabás Éva

A BELÉPÉS INGYENES!

www.facebook.com/DogChowHungary

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...