Flash kutyapékség – Ajándékozz valami különlegeset kutyusodnak!

Nagyon sok ember számára a kutya családtagnak számít, akinek szeretnénk a lehető legjobbat és legegészségesebbet adni. Ebből az elgondolásból kiindulva kezdett bele a kézműves jutalomfalatok készítésébe a Flash kutyapékség.

Az alapanyagok és a receptek összeállításnál az alábbi szempontokat vették figyelembe:

– kiváló minőségű (emberi fogyasztásra is alkalmas) alapanyagok

– ne tartalmazzon olyan anyagokat, melyek kifejezetten a kutyák egészségére károsak (pl. kakaó/csokoládé, hagyma, avokadó, szőlő/mazsola…stb.)

–  ne tartalmazzon adalékanyagokat: só, cukor, tartósítószerek, ízfokozók, mesterséges illatanyagok

– a kutyák érzékszerveit (illat és íz) csak és kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával „csábítják el” (fűszerek: fahéj, vanília…zöldségek/gyümölcsök: menta, petrezselyem, banán…egyéb: füstölt sajt, bacon)

– a lassú sütési folyamattal igyekeznek megőrizni az eredeti ízeket

FORMA ÉS CSOMAGOLÁS

Természetesen a termékek külső megjelenése is számít, ezért nagy gondot fordítottak erre is. Mindegyik termék egyedi formát kapott, valamint saját színkódot, mellyel segíthető a beazonosítás.

ELTARTHATÓSÁG

Mivel egyik termékük se tartalmaz tartósítószert, ezért lényegesen rövidebb az eltarthatóságuk, mint ahogy az általában a hasonló jutalomfalatoknál lenni szokott. A kekszek esetében ez kb. 1 hónap, míg a friss süteményeknél, tortáknál néhány nap, az emberi fogyasztásra készült cukrászati termékekhez hasonlóan. Éppen emiatt mindent frissen készítenek el.

VÁLASZTÉK

A választékot folyamatosan bővítik, illetve, úgynevezett szezonális termékkel teszik még változatosabbá. Odafigyelnek arra is, ha a kutyus valamelyik alapanyagra allergiás, akkor igény szerint változtatnak az eredeti recepten. Így már létezik gluténmentes keksz is a kínálatukban.

Mivel ők maguk is kutyatulajdonosok, tudják, mennyire fontos a vásárlóik számára, hogy ismerjék, miből készül az, amivel kedvencüket etetik. Fontos tudnivaló, hogy termékeik jutalomfalatok, ezért nem helyettesítik a rendes napi étkezést, csak kiegészítésként adható.

Jelenleg webáruházként működnek (XIX. kerületben van lehetőség személyes átvételre), de őszre tervezik a bolt megnyitását is.

Néhány vélemény:

„….Manga nevében is, a fahéjas csigát valamint az almás-fahéjas kekszet imádják, nagyon jóízűen ropogtatták, a morzsákat felporszívózták. <3 Nomád a cupcake-t behabzsolta, nagyon ízlett neki, majd mindenképpen kiszeretnénk próbálni a többit is. :).."

„A keksz illatát már a zacskón keresztül megérezte, és egyszerűen imádta ezt is, de én is majdnem megkóstoltam, annyira mennyei ez a mogyoróvajas-mézes aroma Tudni kell, hogy a „keksz-egyensúlyozás az orron” feladat nálunk rutinból megy, hosszabb ideig is, most 3 keksz bánta, hogy nem tudtam odafigyelni a fényképezés miatt.. egyszerűen, mire lenyomtam volna a gombot, a keksz eltűnt.. végül azért sikerült! Nem tudok mást mondani, nagyon-nagyon ízlett neki minden, és én már eldöntöttem, nem tudom megállni, hogy ne rendeljek a közeljövően ismét Tőletek..”

„Nagyon nagy sikert aratott tegnap Mylo-nál a sütemény és a kekszek! 🙂 Azt se tudta hirtelen melyiket egye meg.:)
Nagyon szépen köszönjük.:)”

Tudj meg többet a süteményeikről a Flash kutyapékség weboldalán és kövesd őket a Facebookon is!

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...