Kutyát késeltek Szombathelyen

Úgy akart szétválasztani két marakodó kutyát egy férfi, hogy az egyiket négyszer nyakon szúrta. Az állat kis híján elvérzett – írja a Nyugat.hu.

A borzalmas eset két hete történt, de a nyomok még ma is láthatók a park felé vezető ösvényen. Holdosi József egy péntek reggel háromnegyed kilenc után a parkban póráz nélkül sétáltatta Jocit, a kutyáját. Azt mondja, egy pillanatra félrenézett, amikor összekaptak egy másik arra sétáló kutyával az Anita presszó mellett.

A másik gazda – úgy tudjuk, hogy a keresztneve László – szólt neki, hogy válasszák szét az állatokat, de amikor József odanyúlt kutyája nyakörvéhez, véres lett a keze. Kicsivel később derült ki, hogy a másik kutya gazdája négyszer nyakon szúrta a szerencsétlen állatot. A 4-6 centis vágásnyomok még nem gyógyultak be. A vérzés erősségére utal, hogy még méterekkel arrébb is jókora tócsát hagyott maga után. Jocit az állatkórházban ellátták, sebeit összevarrták, de az egyik seb nehezen gyógyul – mutatta gazdája a nyakörv alatti véres foltot.

A cikk teljes terjedelmében tovább olvasható a Nyugat.hu portálon.

Fotó: Nyugat.hu / Bonyhádi Zoltán

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...