Zsarunak születtek: nyolc, t-vel kezdődő kutyanevet vár a rendőrség

Szerelem(kutya)gyerekek születtek a rendőrségen! A két nyomozókutya, Ron és Roni kölykeinek születését bejelentő örömhír szerint a négy-négy kan és szuka speciális kiképzést is kap majd.

Fejlődésükről rendszeres tájékoztatást ígér a BRFK, cserében azt kéri a civilektől, hogy segítsenek nevet találni a kutyusoknak. Egyetlen megkötés van, hogy csak t-kezdőbetűs nevek játszanak. Már özönlenek is a javaslatok a Facebookon, például Tek, Teddy, Tenkes,Tilda, Töki, Thelma, Torrent, Tiara, Timó, Twitter, Trapper, Tabán, Táblás, Tábornok, Tabu, Tacsi, Tájszon.

„Babyboom” a BRFK-n. A részletek:

“Nyolc tündéri malinois kölyöknek adott életet 2015. április 4-én Roni, a kábítószer-kereső kutya. A büszke apa Ron, a szintén malinois szolgálati nyomkövető és kábítószerkereső-kutya. Az apróságok, a négy szuka, és a négy kan a jövőben a „Kölyökkutya-nevelési program” keretében speciális kiképzést kapnak, így felnőve – akárcsak szüleik – a BRFK állományában látnak majd el szolgálatot.

A következő hetekben nyomon követjük a kicsik fejlődését, hiszen minden héten közzéteszünk néhány fotót róluk. A kiskutyák elnevezésében azonban már most kérjük a segítségeteket.

Tudsz egy jó kutyanevet? Kitaláltál valami eredetit? Javaslatodat írd meg kommentben a poszt alá. Ne feledjétek! Négy fiú- és négy lánynévre van szükségünk.” (BRFK Facebook)


Fotó: BRFK Bűnmegelőzési Portál

Fotó: BRFK Bűnmegelőzési Portál


További képek a BRFK Bűnmegelőzési Portálon.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...