Fél év után szökött haza az elrabolt kutya

Hazaszökött elrablóitól Goldi, az a makói bichon havanese kutyus, aki az egyik belvárosi virágüzletben volt a vevők kedvence. Az egész város kereste, plakátok százain hirdették – szörnyű állapotban, betegen, soványan került elő, alig ismerték meg – írja a Délmagyar.hu.

– Boldog voltam, hogy újra láthatom, de nem tudtam felhőtlenül örülni. Borzalmas állapotban volt. Akik akkor ugyancsak az üzletben voltak, velem együtt zokogtak. Azóta sem tudok szabadulni a gondolattól, vajon milyen szörnyűségeket kellett átélnie – mondta lapunknak a fél év után váratlanul, szinte csodával határos módon hazatért 7 esztendős bichon havanese kan kutyus, Goldi gazdája, Andrási Béláné. 

A hófehér bundájú, barátságos négylábú október végén tűnt el otthonából, a városközpontban lévő Judit virágüzletből. Az állat szinte egész Makó kedvence: nemcsak a vásárlók simogatták, kényeztették, mivel kijárt a boltból, az arra járók, a környék lakói is. – Biztosan nem csavargott el, az üzletbe mindig hamar visszatért a sétái után – mondja Andrásiné. Megjegyzi: egy idős járókelő látta, hogy a kutyus az eltűnése körüli időben egy nyitott ajtajú kocsi körül sündörög, de az illető nem gondolt semmi rosszra – így aztán nem is jegyezte meg az autó rendszámát, de még a színét sem.


Goldi újra otthon, gazdájával. Lassan gyógyulnak a sebei. A szerző felvétele

A cikk teljes terjedelmében tovább olvasható a Délmagyar.hu oldalán.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...