Saját KB bal
Saját KB jobb

NOÉs találkozó és örökbefogadó nap

Idén a varázslatos 7. alkalommal rendezzük meg a NOÉs találkozót és örökbefogadó napot a NOÉ Állatotthonban. Szeretettel várjuk a korábbi évek virtuális és valós örökbefogadóit, legyen szó bármilyen állatkáról.

Igaz, hogy minden évben a legnagyobb élményt a korábbi védenceink viszontlátása és az új családok egymásra találása jelenti, de természetesen idén is rengeteg programmal várjuk a hozzánk ellátogatókat:

– Örökbefogadás: cicák, kutyák és nyuszik részére – önkénteseink és munkatársaink segítenek a döntésben. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a NOÉ és a speciális projektek örökbefogadási metódusától most sem tudunk eltekinteni, de ez a nap remek alkalom lehet az új családtag kiválasztására.

– Virtuális örökbefogadás: Idén ismét lehetőség lesz a helyszínen a virtuális örökbefogadásra is. Tehát, ha a látogatáskor beleszeretsz valakibe, legyen az egy kecske, egy malac, egy ló, kutya, macska, vagy akár Pepe az öreg makákónk, azonnal örökbefogadhatod (igaz csak virtuálisan). Ezzel támogathatod a kiszemelt védenced ellátását és a NOÉ állatotthon munkáját. Az örökbefogadásról bizonyítékot is szolgáltatunk egy névre szóló oklevél formájában.

– Keverékkutya szépségverseny, NEM csak NOÉs kutyáknak! Nevezni a helyszínen lehet, 11:30-ig! A nevezés díjtalan. Külön kerülnek bírálásra a szukák és a kanok, három korosztályban. A nevezők számától indítunk új osztályokat. Nevezni nem csak korábbi NOÉs kutyákkal lehet, hanem szabadon bármilyen kutyus nevezhető. Sőt, ha van a NOÉ jelenlegi lakói közül olyan, akit szívesen megmutatnál, akivel büszkélkednél, természetesen erre is lesz lehetőség.

– Gyerekprogramok:
arcfestés
kézműves programok
játszóház

– Próbalovaglás gyerekeknek, a Montevigo Szabadidő Centrum (montevigo.hu) támogatásával

– Sport- és táncbemutatók, kicsikkel és nagyokkal

– Kutyás bemutató

– Jótékonysági MacsKávézó a legfinomabb kávékkal, forrócsokival és frappéval a BRAVOS támogatásával!

– Tombola, értékes nyereményekkel – tudjátok nálunk már hagyomány, hogy rengeteg értékes, hasznos, szép és kedves ajándékot sorsolunk ki. Tőlünk senki nem megy haza üres kézzel.

Kedvcsinálónak a tavalyi buli képei ITT találhatók.

Hatalmas és kitörő szeretettel várjuk egykori védenceinket, illetve saját állat is hozható, amennyiben jól szocializált, egy évnél frissebb veszettség és kombinált oltással rendelkezik, melyet az állat oltási könyvével kell igazolni. FIGYELEM! Kölyök-növendék kutya, CSAK BEFEJEZETT oltási programmal látogathatja a rendezvényt! Illetve nincs fertőző betegsége.

A belépés természetesen ingyenes, de három és négylábúaknak, kizárólag csak oltási könyvvel lehetséges!

Ne feledjétek, nem csak a kutyusok és cicusok várják a kényeztetést ezen a napon, de a gazdasági udvar lakói és lovaink is szívesen fogadják a finom falatokat. Aki őket szeretné kényeztetni, az hozzon magával egy kis répát, almát, káposztát, salátát is.

Tehát, naptárba feljegyezni, 2015. április 12-én – 7. NOÉs találkozó és örökbefogadó nap!

Reméljük már tényleg itt a tavasz, a naptárban már mindenképpen. Még néhány feljegyzendő dátum:

– 2015. április 5. (vasárnap) – Húsvéti Állatságok a NOÉ Állatotthonban
– 2015. május 10. (vasárnap) – 8. Boxer majális, bulldog, corso és csau csau találkozó
– 2015. május 17. (vasárnap) – NOÉ cicás nap
– 2015. május 31. (vasárnap) – Gyermeknap a NOÉ Állatotthonban
 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...