Morzsa köszöni, jól van, kutya baja

A Berkenye-Héhalom mérkőzésen megrúgott ebnek szerencsére nem esett bántódása, időközben az elkövető is elnézést kért tettéért – írja a nogradifoci.hu portál. Az elmúlt hétvégén lejátszott és nagy port kavart Berkenye-Héhalom Megyei I. osztályú mérkőzés után még a napokban sem csillapodtak a kedélyek a találkozón történt kutyabántalmazás ügyében.

A nogradifoci.hu – a fel-fel csapódó hullámokat némiképp lecsillapítván, illetve a nagyszámú érdeklődést kielégítendő-, egy olvasó-riporterünk segítségével kapcsolatba lépett a rúgást elszenvedő eb gazdájával, aki elmondta, a jószágnak szerencsére nem esett bántódása, makkegészséges. Ezt bizonyítja az alább látható, egyébként Morzsa névre hallgató kutyáról készített fotó is. A kis testű eb úgy ugrabugrált a felvétel készítésekor, hogy még a kép megörökítése sem bizonyult egyszerű feladatnak.

Időközben az elkövető a Sport24-nek elmondta, sajnálja a történteket és tudja, hogy hibázott. Ugyanakkor úgy érzi, az emberek elhamarkodottan ítélik el őt.

Volt okom rá. Engem harapott már meg kutya – az elmúlt három évben ötször is -, sőt, veszettség elleni oltásokat is kaptam emiatt – kezdte a játékos. Ha még egyszer hasonló helyzetbe kerülnék, nem így cselekednék, de arról senki nem beszél, mi lett volna, ha az eb bánt engem. Szerencsére a lefújás után tudtam beszélni a blöki gazdájával és indulás előtt meg is simogathattam a jószágot. Állatbarát vagyok, és butaságot követtem el. Mégis furcsa a szervezők részéről, hogy folyamatosan szaladgáltak be a pályára a kutyák, a játékvezető pedig nem tudott semmit tenni ez ellen. A mai világban normális, hogy még megyei meccseken is kameráznak. Fogalmam sem volt, hogy épp videóznak, de ez nem is érdekel. Nagyon megbántam a rúgást. Nem tudom mi történik majd, lecsuknak vagy halálbüntetést kapok-e. Elnézést kértem mindenkitől, mit kéne még tennem? – nyilatkozta a Sport24-nek a labdarúgó.


Morzsa kutya (Fotó: nogradifoci.hu / rangado)

Forrás: nogradifoci.hu

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...