Időjárás-jelentő applikáció állatbarátoknak

Kutyabarátok figyelmébe ajánlja ezt az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető időjárás alkalmazást a hvg.hu TECH rovata, amelyen mindig más aranyos cicát és kutyát láthat, és persze pontos adatokat és előrejelzéseket. Nekünk nagyon tetszik! 🙂

Igen erős cukiságfaktorral bír a Weather Kitty (AndroidiPhone) és a Weather Puppy (AndriodiPhone) alkalmazás, előbbi ugyanis macskákkal, utóbbi pedig kutyákkal bolondítja meg az időjárás-jelentést. Ha letölti, az alkalmazásba lépve mindig más aranyos állat képe várja, sőt akkor is újat lát, ha a beállított városok előrejelzései között vált.

Kipróbáltuk az appot és a fotón látható példánál több információval szolgál. Bal oldalon az aktuális hőmérséklet láthatja az adott városban (miután a beállítások között átvált a Celcius-fokra), alatta látja, hogy mennyinek lehet érezni, a harmadik sorban pedig kiegészítő információkat olvashat angolul (pl.: szeles, részben napos, párás, stb.). Jobb oldalon 5 napos előrejelzést kap a nappali és éjszakai hőmérskletekkel, illetve az időjárás-jelentésekben megszokott grafikonokkal (pl.: napsütés, felhő, eső, havazás, stb.).

A macskák és kutyák többféle stílusban váltják egymást, ehhez a jobb felső sarokban az állat ikonját kell megnyomni, majd kiválasztani valamelyik témát. Van köztük néhány ingyenes, a többi pedig egyenként 1,99 euróba kerül. Ha bármelyik fizetős témát megvásárolja, az alkalmazásról eltűnnek az alsó sávban látható hirdetések, amelyek annyira nem zavaróak, így azoknak is bátran ajánljuk az appot, akik csak az ingyenes témákat szeretnék használni.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: hvg.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...