Rád várok! – Nagy örökbefogadás az Allee-ban

Kutyák, macskák és nyulak várják megmentőiket. Életnagyságú fotók jelenítik meg 2015. február 13-ától az Allee Bevásárlóközpont 2. szintjén azokat a kutyákat, macskákat és nyulakat, amelyek örökbefogadhatók a FÖRI Állategészségügyi Szolgálatának Illatos úti ebtelepéről, valamint a Noé Állatotthon telephelyéről. Az Allee Bevásárlóközpont a konkrét állatok megsegítése mellett az állatvédelemre hívja fel a figyelmet folyamatos akciójával.

Az Allee Bevásárlóközpont együttműködve a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság Állategészségügyi Szolgálatával, valamint a Noé Állatotthon Alapítvánnyal, főleg olyan kutyáknak, macskáknak, valamint nyulaknak keres új és felelősségteljes gazdit, amelyek régóta várnak egy szerető családra. A kampány alatt a bevásárlóközpont második emeletén közel harminc életnagyságú állat fotója fogadja a nagylelkű állatbarátokat.

Az Allee Bevásárlóközpont fontosnak tartja, hogy az állatok megsegítésén túl ráirányítsa a figyelmet a felelős állattartásra és az állatvédelem fontosságára. Az Allee hisz abban, hogy egy örökbefogadás, egy állat megmentése nem csupán egy jócselekedet, hanem sokkal több annál, mivel ezek az állatok minden esetben önzetlen szeretetet, hűséget és ragaszkodást nyújtanak új gazdáiknak. Azok, akik a kiállított állatok között nem találják meg „társukat”, természetesen az ebtelepen és az állatmenhelyen további négylábúak közül választhatnak életre szóló barátot maguknak.

ALLEE Bevásárló Központ
1117 Budapest, 
Október huszonharmadika utca 8-10.
http://allee.hu/

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...