A kávézó, ahol kutya jár a kávéhoz

Nemsokára megnyithat Los Angeles első, a kutyaimádók számára kialakított kávézója, ahol „ebek harmincadján” fogyaszthatjuk el kedvenc capuccinónkat – írja a turizmus online.

Az LA Weekly szerint a nem túl ötletes Dog Cafe néven nyílhat meg a házikedvencekre szakosodott objektum. A kávézó fő célja emlékeztet az a már létező és a macskák által tematizált létesítményekére, mivel a fogyasztóknak többek között menhelyi állatok örökbefogadására is lehetősége nyílik.

A kávézó kiötlői az IndieGoGo-n már el is indították pénzgyűjtő kampányukat, és 200.000 dollárt szeretnének bekasírozni a célra.

Noha a Lazy Dog Cafe nevű helyről már hallhattunk egyet s mást (itt a teraszon saját kedvenceink társaságában üthetjük el az időt) a Dog Cafe más lesz. Az új szórakozóhelyen beltéri környezetben találkozhatunk majd az ebekkel, ahol időtlen időkig haverkodhatunk velük, vagy akár adoptálhatjuk is őket.

Az egészségügyi előírásoknak megfelelően a reménybeli kávézó két egymás melletti helyiségből fog állni. Az egyikben italt rendelhetünk magunknak, a másikban pedig le-föl futkároznak majd a megsimogatható kutyák.

A kávét a Grounds and Hounds Coffee Co. nevű cég szolgáltatja majd, és a bevétel 20%-át a helyi kutyamenhelyeknek tervezik továbbadni.

 

(Fordítás/szerkesztés: Zamaróczy Ádám)

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: turizmusonline.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...