Saját KB bal
Saját KB jobb

Örökbefogadó nap az Illatos úton

Sajnos már nem újdonság az, hogy az Illatos úti Állategészségügyi Szolgálat telepe megtelt, a gazdáikra reménytelenül váró kutyákkal. Ezért ismét közös Örökbefogadó Napot szervez az Állategészségügyi Szolgálat és a Vigyél Haza Alapítvány 2015. január 24-én szombaton, 10-15 óra között.

Az örökbe fogadó napon a Vigyél Haza Alapítvány önkéntes „fuvarosai” Budapest belterületén, kívánságra HÁZHOZ VISZIK az örökbe fogadott kutyákat, új gazdáikkal. Az akció megkönnyíti az új gazdik első közös utazását is, hiszen gyakran nem egyszerű egy még ismeretlen állatot tömegközlekedési eszközön hazaszállítani. (az ajánlat nagytestű, autó hiányában tömegközlekedési járművel nem vagy nehezen szállítható kutyákra vonatkozik, az érkezés sorrendjében, 10:30 – 14:00 között.)

Az alapítvány, az eseménnyel egy időben megkezdi az országban s egyedülálló, egész éves Születés Szabályozási Programját, melynek keretében átvállalja az ivartalanítás költségét valamennyi, az Illatos útról, magánszemély által örökbe fogadott szuka kutya után.

– Az esemény előtt az alapítvány önkéntes kutyakozmetikusai valamennyi, erre rászoruló kutyát megszépítenek: ápolják, nyírják, fésülik őket. 
– A rendezvényt megelőző napokban valamennyi, gazdára váró kutyáról az alapítvány munkatársai igényes fotókat készítenek, melyeket itt és a Vigyél Haza facebook oldalán (www.facebook.com/vigyelhaza ) lehet megtekinteni, és életre szóló társat választani közülük.
– Az Örökbefogadó Napon valamennyi, örökbe fogadott kutya ivartalaníttatását átvállalja alapítvány! 
– a kutyusokhoz az alapítvány – támogatója tóvoltából – névre szóló bilétát, minőségi nyakörvet és pórázt is ad ajándékba.

Az új gazdik, a kutyusokat oltva, féregtelenítve, mikrocsippel, egészségesen fogadhatják örökbe, mindössze 5000Ft térítési díj ellenében. A helyszínen az Alapítvány önkénesei és a telep munkatársai tanácsaikkal segítik a megfelelő választást.

Az Örökbefogadó Napot önkéntesként segíti Póth Diána többszörös magyar bajnok műkorcsolyázó is, aki a közelmúltban, családjával 3 nehéz sorsú kutyát is örökbe fogadott az Illatos útról. A sportolónő nemrégiben tért haza Malajziából, futballista férjével Gyepes Gáborral és két gyermekükkel.

További információ és az esemény a Facebookon: https://www.facebook.com/events/844208635631734

 

Kutyamenhelyek

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...